Foto's Huizen Kroniek

Historische foto's van Zijtaart uit 1981-1990

Als u op een foto klikt wordt die groter weergegeven. Klik hier voor aanvullingen en correcties. 
1980-1981 De grote Dansmariekes in 1980-1981. Acther van links naar rechts: Marja van Asseldonk, Anja Bekkers, Astrid van Boxmeer en Helma van Boxmeer. Vooraan zittend: Mariette van Boxmeer, Karin Bosch, Yvonne Janssen, leidster Corrie Vesters en Belinda Rooijackers. (Foto: collectie CV De Reigers.)
1980-1981 De kleine Dansmariekes in 1980-1981. Van links naar rechts: Angela van Berlo, Hanny van Boxmeer, Gwendolein van Bussel, Marion van de Cammen, Marielle van Kasteren, Gertie van de Linden, Maureen Rooijakkers, Jeanette van de Sanden, Marielle van Uden en Dorien van Zutphen. (Foto: collectie CV De Reigers)
1980-1981 De raad van elf en prins carnaval, carnaval 1981 (collectie CV De Reigers)
juni 1981 De kleuterklas van het schooljaar 1980-1981 De kinderen achteraan van links baar rechts: Eddy van de Tillaart, Robert van de Wetering, Alice Munsters, Emiel van Dinther, Janine Verbakel, juf Gerda Verhoeven, Vincent Kremers, Arjan van de Donk, Andre van Zutphen, Martijn van de Wetering en Arno Vogels. Vooraan: Annemarie van de Ven, Marja Coppens, Herman Hooijmans, Stefan van de Tillaart, Mirco Babin, Wendy Vissers, Cinda Dortmans, Corina van Berkel, Rens Wassenberg, Peter van de Braak, Patrick van Zutphen en Binca van de Aa. (Foto: archief Edith-Steinschool.)
juni 1981 De derde klas van schooljaar 1980-1981. Achterste rij van links naar rechts: Esther Kremers, Marielle Vissers, Laura Versteegden, Lonneke van Gastel, Danielle Verhoeven, Toine van de Sanden en Berty van Heertum. Middelste rij: Francy Coppens, Helma van de Hurk, Marco van Gorcum, Alfred van de Burgt, Sander Klomp, Herman Rooijakkers, Marco Kremers, Maarten de Wit, Angelique van Lankvelt, Millo van Schaijk, Martien Kerkhof (leraar), Mia van de Wetering en Angelique Langens. Vooraan: Marc Claassen, Eugene van Kessel, John van Boxmeer, Frans van de Linden, Presco van de Burgt en John van de Sanden. (Foto: collectie Toon van de Sanden.)
juni 1981 De zesde klas van het schooljaar 1980-1981. Bovenste rij van links naar rechts: Patrick van Boxmeer, Ronald de Groot, mevrouw van Gastel, Paul van den Berkmortel, Birgitte Kemps, Ilse van de Burgt, Marion van de Cammen, Marielle van de Tillaart, Jose van Zutphen, Marion van de Heuvel, Hanny van Boxmeer, Marielle van Uden, Emmy van Duinhoven, Mieke Rooyakkers, Peter van Zutphen, Rita Raaymakers, Yvonne Jansen, Anita van Duinhoven, Walter van den Berkmortel, Marcel van de Tillaart, John van Boxmeer, William van Zutphen,  Marco van Asseldonk en Geert van Asseldonk. Onder: Erik Nikkelen, Mark van Zutphen, Eddy van Zutphen, Jeroen Bosch, Peter van Zutphen, Roel van Gastel, #?, Henk Schoenmakers, Helma van de Linden, Jolanda van Zutphen, Annelies Versteegden, Hein Vogels, Wim van de Burgt, Rianne van Zutphen, Mirian van Kessel en Astrid van de Meerakker. (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
zomer 1981 Interkringsportdag 1981 voor de aspiranten in Asten-Heusden, slotdefile. Linkerrij van voor naar achter: Rudy Maassen, Mark van Zutphen, Michel van de Ven, Hein Vogels, Paul van den Berkmortel, Peter van Zutphen, John van Boxmeer, Eric van Boxmeer, #?, Theo Maassen. Midden: Jan van den Oever (leider). Rechterrij: Arno van Dommelen, William van Zutphen, Henk Schoenmakers, Robèr van Zutven.(Foto: collectie Jan van den Oever.)
zomer 1981 Interkringsportdag 1981 voor de aspiranten in Asten-Heusden, slotdefile. Meisjes: van links naar rechts: Marco van Asseldonk (verkleed als meisje!), Marja van Zutphen, Jolanda van Zutphen. Monique van Zutphen. Jongens, zie foto hierboven. (Foto: collectie Jan van den Oever.)
zomer 1981 De aspiranten van de KPJ gingen op kamp in Someren. Op de foto de leiding: 1) Jan van den Oever, 2) Nanny Schoenmakers, 3) Ronald van der Cammen, 4) Marcia van den Tillaart, 5) Anita van Hoof, 6) Harry van de Rijt, 7) Lenie van de Rijt, 8) Ad van der Cammen en 9) Toos van Stiphout. (Foto: collectie Jan van den Oever.)
1981 Asperges steken bij Harrie van den Berkmortel. V.l.n.r.: Marc van den Berkmortel, Harrie van den Berkmortel, Walter van den Berkmortel, Ellen van den Berkmortel en Marco (van Harrie) van Asseldonk. (Foto: collectie Marc van den Berkmortel.)
1981 "Burgerwacht Biezendijk" In soldatenkleding Wendy Klomp, daarnaast Marc van den Berkmortel en ervoor Sander Klomp. (Foto: collectie Marc van den Berkmortel.)
begin jaren tachtig
Het gezin van Marietje van Zutphen en Theo van de Broek (getrouwd op 22 december 1966) (Foto: collectie Cor van Zutphen.)
februari 1982 Foto gemaakt ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de KPJ. 1) José van Dommelen, 2) José van de Wetering, 3) Lianne van Zutphen, 4) Jolanda van Kasteren, 5) Jolanda van Zutphen, 6) José van Tiel, 7) Alexander Schoenmakers, 8) Stefan van den Oever, 9) #?, 10) Hein Vogels, 11) #?, 12) Marion van der Cammen, 13) Marcel van den Tillart, 14) Pieter Schoenmakers, 15) Wiedy van den Oever, 16) Mark van Zutphen, 17) Arno van Dommelen, 18) John van Boxmeer, 19) René van de Meerakker, 20) William van Zutphen, 21) Jan van Berkel, 22) Miriam van Asseldonk, 23) Henri van de Ven, 24) Jeanne van Asseldonk, 25) Toos van Stiphout, 26) #?, 27) Marja van Zutphen, 28) André van den Oever, 29) Lenie van de Rijt, 30) Anja van Sleuwen, 31) Franka Rooijakkers, 32) Marcia van den Tillaart, 33) Tini Vervoort, 34) Johan Schoenmakers, 35) Theo Habraken, 36) Rianne van Zutphen, 37) Marjan van Gorkum, 38) Bert van Nunen, 39) Mari Vervoort, 40) Dorien van Zutphen, 41) Jan van den Oever, 42) Tonny van Zutphen, 43) Aniek Schoenmakers, 44) Geert van Boxmeer, 45) Annet Gibbels?, 46) Annet van Sleuwen, 47) Eddy van Zutphen, 48) Paul van den Berkmortel, 49) Peter van Zutphen, 50) Adri Schoenmakers, 51) Michel van de Ven, 52) Jan-Pieter van den Hurk, 53) Patrick van Boxmeer, 54) Jos van Zutphen, 55) Johnny Rooijakkers, 56) Theo van den Oever, 57) Tonnie Cissen, 58) Eric van Boxmeer, 59) Henri van Dommelen, 60) Theo van Nunen, 61) Ad van den Tillaart, 62) Monique van Zutphen, 63) Harry van de Rijt, 64) Heidi van Schaijk, 65) Bernadette Korsten, 66) Peter van de Wetering, 67) Hans van de Rijt , 68) Marco van Asseldonk, 69) Jan van Nunen, 70) #?, 71) #?, 72) Martien van Nunen, 73) Broer van den Tillaart, 74) Bart van Sleuwen, 75) Marion van Boxmeer, 76) Ronald van der Cammen, 77) Pieter van den Heuvel, 78) Hans van den Hurk. (Foto: collectie Jan van den Oever.)
1982 Bovenste rij van links naar rechts: Jan van den Oever (leider), Wim van de Burgt, Pieter Schoenmakers, Patrick van Boxmeer, Jan-Pieter van den Hurk, Eric van Boxmeer, John van Boxmeer, John van Zoggel, Johnny Rooijakkers, William van Zutphen, Harry van de Rijt (leider)

Middelste rij: Peter van Zutphen, Jos van Zutphen, René van de Meerakker, Hein Vogels, Marcel van den Tillart, John van Zutphen, Wiedy van den Oever, Arno van Dommelen, Henk Schoenmakers, Robèr van Zutven, Mark van Zutphen, Michel van de Ven

Onderste rij: Alexander Schoenmakers, Stefan van den Oever, Peter Rooijakkers, Rob van den Berkmortel, Marco van Lankvelt, Mari Bekkers, Rudy Maassen, Eddy van Zutphen en Paul van den Berkmortel De foto is gemaakt op de speelwei achter de Edith Steinschool. (Foto: collectie Jan van den Oever.)
1982 Bovenste rij van links naar rechts: Peter van Zutphen, Wim van de Burgt, Jolanda van Zutphen, Paul van den Berkmortel, Jan-Pieter van den Hurk, Eddy van Zutphen, Eric van Boxmeer (leider), Monique van Zutphen, John van Zoggel, Michel van de Ven, Johnny Rooijakkers, William van Zutphen, Harry van de Rijt (leider), Patrick van Boxmeer, Henk Schoenmakers, Jan van den Oever (leider), Pieter Schoenmakers, Toos van Stiphout (leidster), John van Boxmeer en Bernadette Korsten (leidster)

Middelste rij: Jos van Zutphen, René van de Meerakker, Hein Vogels, Rianne van Zutphen, Marcel van den Tillart, John van Zutphen, Dorien van Zutphen, Wiedy van den Oever, Arno van Dommelen, Mirjam van Gorkum, Jolanda van Kasteren, Yvonne van de Ven, Robèr van Zutven, Mark van Zutphen, Franka Rooijakkers

Onderste rij: Alexander Schoenmakers, Stefan van den Oever, Peter Rooijakkers, Lianne van Zutphen, Rob van den Berkmortel, Mariëlle van Kasteren, Marco van Lankvelt, Ingrid Henst, Mari Bekkers, Mariëtte Langens, José van Tiel, Rudy Maassen en Annet Gibbels. De foto is gemaakt op het speelveld achter de Edith Steinschool. (Foto: collectie Jan van den Oever.)
Jaren 80 Dit prachtige wandkleed is door Miet Vissers gemaakt en hang in de kerk van Hasselt in Belgie. Het is een herinnering aan de moord in 1964 van missionarissen in de Congo, waaronder Nol Vervoort uit Zijtaart en haar schoonbroer Willem Vissers uit Mariaheide. (Foto: collectie Antoon Vissers.)
juni 1982 Staand, v.l.n.r.: Michelle van de Ven, Cock de Rooij, Eric Langens, meester Jac Babin, Franco van Lankveld, Piet van Lankveld, John van Zutphen, Lodewijk van Helvoirt, meester Cor Mollen, Wilco van Bakel, Heidi van de Linden, Hetty van de Tillaart, Marieke van Zutphen, Franka Rooijakkers en Dorine van Zutphen.

Zittend: Marieke Vogels, Erik van Zutphen, Rudy Maassen, Mark van Riel, Wiedy van den Oever, Laura van Uden, Yvonne Kemps en Marielle van Kasteren.

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
juni 1982 Staand, v.l.n.r.: IJsbrand Bouman, Dirk van Hirtum, John van Uden, Erik Barten, Mari Bekkers, Ton van den Hurk, Huib van Gastel, Mark van Bakel, Helmut Henst, Paul van de Hurk, Arno van Dommelen, Frank van Berlo

Zittend: Jeanette van de Sanden, John Raaijmakers, John Heerkens, Mariska van Helvoirt, Jolanda van Kasteren, meester Bert van Loon, Miriam van Gorkum,  Henriëtte van Schaijk, Germa van Asseldonk, Jose Verhoeven en meester Cor Mollen

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
juni 1982 Bovenste rij: John Raaijmakers, Hetty van den Tillaart, José Verhoeven, Meester Cor Mollen, Helmut Henst, Heidi van de Linden, Arno van Dommelen, John van Zuthpen, Mark van Bakel, Erik Langens, Wilco van Bakel, Ton van de Hurk, IJsbrand Bouwman, Meester Bert van Loon, Huib van Gastel, John van Uden, Erik Barten, Michel van de Ven, Dorien van Zutphen, Meester Jac Babin en Jeannette van de Sanden.

Middelste rij: John Heerkens, Mari Bekkers, Piet van Lankveld, Frank van Berlo, Paul van den Hurk, Marieke van Zutphen, Arno van Lankveld, Lodewijk van Helvoirt, Cock de Rooij, Mariska van Helvoirt, Marieke Vogels, Mariëlle van Kasteren en Franka Rooijakkers.

Onderste rij: Mark van Riel, Rudy Maassen, Henriëtte van Schaijk, Wiedy van den Oever, Germa van Asseldonk, Erik van Zutphen, Miriam van Gorkum, Mariëlle van Kasteren, Yvonne Kemps en Laura van Uden.

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
Carnaval 1983 Jeugdprins William Vogels, Jeugdmiss Ingrid Henst. Verder: Roosje Gevers, Hester Rooijakkers, Bas de Rooij, Christian van de Wetering, Bertie van Heertum, Angelique Langens, Eugenie van Kessel, Esther Kremers, Alco Brugmans, Kim Spanjers en Annemarie Klomp, Nar #?
(Foto: collectie carnavalsvereniging.).
juni 1983 Bovenste rij staand van links naar rechts, leerlingen: Alfred van de Burgt, Stefan van de Oever, Sander Klomp, Richard Boot, Alexander Schoenmakers,  John v Boxmeer, Herman Rooijakkers, Berty van Heertum, Toine van de Sanden, Mariëlle Vissers, Lonneke van Gastel en Danielle Verhoeven.

De volwassenen achteraan zijn meester Cor Mollen, #?, pastoor Verra en meester Jac Babin.

Middelste rij van links naar rechts: Marco Kremers, Angelique van Lankvelt, Angelique Langens, Esther Kremers, Francy Coppens, Mia van de Wetering, Helma van de Hurk, Laura Versteegen.

Onderste rij van links naar rechts: Presco van de Burgt, Marco van Gorkum, Marc Claassen, Eugène van Kessel, Maarten de Wit, Johny van de Sanden, Millo van Schaijk en Maureen Rooijakkers.

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
rond juli 1983 Achterste rij van links naar rechts: Mark van Zutphen, William van Zutphen,  Wim van de Burgt, John van Zutphen, René van de Meerakker, Marcel van den Tillart, Jan van den Oever (leiding), Peter van Zutphen, Jan-Pieter van den Hurk, Harry van de Rijt (leiding), Michel van de Ven, Jos van Zutphen, Henk Schoenmakers, Paul van den Berkmortel, Eddy van Zutphen, Patrick van Boxmeer en John van Boxmeer

Middelste rij: Alfred van de Burgt, Presco van de Burgt, William Vogels, Alexander Schoenmakers, Marco van Lankvelt, Wiedy van den Oever, John van Boxmeer en Robèr van Zutven

Onderste rij: Stefan van den Oever, Johnny van der Sanden, Frans van der Linden, Marc Claassen, Maarten de Wit, Peter Rooijakkers, Ronald van de Meerakker, Arno van Dommelen,Mario van Zutphen en Twan van Zutphen. (Foto: collectie Jan van den Oever.)
rond juli 1983 Bovenste rij van links naar rechts: Toos van Stiphout (leiding), Marcia van den Tillaart (leiding), Bernadette Korsten, Jeanette van der Sanden, Franka Rooijakkers, Dorien van Zutphen, Annet Gibbels, Peter van Zutphen, Rianne van Zutphen, Helma van der Linden, José van de Wetering, Marcel van den Tillart, Michel van de Ven, Jos van Zutphen, Paul van den Berkmortel, Patrick van Boxmeer, Harry van de Rijt (leiding), Jan-Pieter van den Hurk, William van Zutphen, Jan van den Oever (leiding), René van de Meerakker, John van Boxmeer en Robèr van Zutven

Middelste rij: John van Zutphen, Marion van der Cammen, Karin van Zutphen, José van Tiel, Marieke Vogels, Mirjan van Gorkum, Marieke Vogels, Wiedy van den Oever, William Vogels, Henriëtte van Schaijk , Jolanda van Zutphen, Wim van de Burgt, Henk Schoenmakers, Alexander Schoenmakers, Eddy van Zutphen, Mario van Zutphen en Mark van Zutphen

Voorste rij: Johnny van der Sanden, Presco van de Burgt, Mariëtte Langens, Mariëlle Vissers, Ingrid Henst, Ronald van de Meerakker, Stefan van den Oever, Heidi van Riel, Frans van der Linden, Harold Claassen, Peter Rooijakkers, Maarten de Wit, Marco van Lankvelt, John van Boxmeer, Arno van Dommelen, Alfred van de Burgt

Liggend ervoor: Lianne van Zutphen en Twan van Zutphen (Foto: collectie Jan van den Oever.) .
januari 1984 De jeugd Raad van Elf in 1984: jeugdpins Herman Rooijackers, jeugdmiss, Esther Kremers, nar Johny van de Sanden, jeugdraad: Helma van de Hurk, Laura Versteegden, Sander Klomp, Theo Vogels, Susanne van de Sanden, Hester Rooijackers, Bas de Rooij, Maarten van Dinther, Edith Reintjes, Willem Timmers en Natasja Verkuilen. (Foto: colelctie carnavalsvereniging.)
augustus1984 Bovenste rij: Gijsbert van Cuijk, Hans van Lankvelt, Frans van de Linden, Harm van de Ven, Martie van Tiel, juffrouw Wilhelmien van Gastel, Anouska van Bakel, Suzan Munsters, Marlein van Stiphout, Hester Rooijakkers, meester (directeur) Cor Mollen, Simone van Berkel, Saskia van Bakel en Bas de Rooij.

Middelste rij: Dennis van de Tillaart, Harold Claasen, Koen Spanjers, Edwin van Bakel, Theo Vogels, Berdien van de Wetering, Suzanne van de Oever, Danielle Heerkens, Hilde Kremers, Roos Gevers en Roy Reijntjes.

Onderste rij: Wilco Brugmans, Chrisian van de Wtering, Marco Verhagen, Jos van Hal, , Antoine van de Akker, Patrick van Bakel, Twam van Zutphen, Suzanne van de Sande, Karin van Zutphen en Jacqueline Verhoeven

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
juli 1984 KPJ aspiranten jongens op de Interkringsportdag in Rosmalen.

Achterste rij van links naar rechts: Jan van den Oever (leider), Arno van Dommelen, Hein Vogels, Marcel van den Tillart, Patrick van Boxmeer, Mark van Zutphen, William van Zutphen, John van Boxmeer, Michel van de Ven en John van Zutphen

Middelste rij: Alexander Schoenmakers, William Vogels, Marc Claassen, Presco van de Burgt, Ronald van de Meerakker, Alfred van de Burgt, Guido van Schaijk, Erik Rooijakkers en Marco van Lankvelt

Onderste rij: Twan van Zutphen, Antoin van den Akker, Harold Claassen, Theo Vogels, Maarten de Wit, Peter Rooijakkers. Frans van der Linden, Eddy van Zutphen en Johnny van der Sanden (Foto: collectie Jan van den Oever)
Begin 1985 Dansmariekes 1985. Wie staan er op deze foto? Klik hier voor het doorgeven van namen.
(Foto: collectie carnavalsvereniging)
Begin 1985 Dansmariekes 1985. Wie staan er op deze foto? Klik hier voor het doorgeven van namen.
(Foto: collectie carnavalsvereniging)
Begin 1985 De Jeugdraad van Elf in 1985. Jeugdprind Harold Claassen, Jeugdmiss Hester Rooyakkers, nar: Roy Reintjes, Jeugdraad van Elf: Roosje Geevers, Hilde Kremers, Antoine van de Akker, Marjan van Zutphen, Maarten van Dinter, Willem Timmers, Annemarie van de Ven, Rob van Zutphen, Herman Hooijmans qn Vincent Kremers. Klik hier voor het doorgeven van eventuele veranderingen. (Foto: collectie carnavalsvereniging)
voorjaar 1985 of 1986 Jong Nederland, Rakker- en Zwaluwendag in Dinther. Midden achter: Johny Rooijakkers? Rechts daarvan Andre van Zutphen. Rechts vooraan Sebastiaan Peters. Wie staan er nog meer op deze foto?
Klik hier voor het doorgeven van namen. (Foto: collectie Jong Nederland. Met dank aan Maico Bosch voor namen.)
Vormsel, juni 1985

1) meester Jac Babin, 2: Patrick Verbakel, 3) Dennis van de Tillart, 4) meester Cor Mollen, 5) Bas de Rooy, 6) Harm van de Ven, 7) Hester Rooyakkers, 8) Marty van Tiel, 9) Frans van der Linden, 10) Marlein van Stiphout, 11) Hans van Lankvelt, 12) Wilco Brugmans, 13) Patricia Raaymakers, 14) Vicaris Ooms, 15) Chrisitan van de Wetering, 16) Saskia van Bakel, 17) Harold Claassen, 18) Simone van Berkel, 19) Edwin van Bakel, 20) Suzan Munsters, 21) Antoin van de Akker, 22) Erica van de Bilt, 23) Laura van de Braak, 24) Karin van Zutphen, 25) Jacueline Verhoeven, 26) Susan van den Oever, 27) Susan van de Sanden, 28) Danielle Heerkens, 29) Twan van Zutphen, 30) Gijsbert van Cuijk, 31) Anouska van Bakel, 32) Theo Vogels, 33) Marco Verhagen, 34) Koen Spanjers, 35) Berdine van de Wetering, 36) Yvonne Verbakel, 37) Roos Geevers en 38) Hilde Kremers
(Foto: collectie meester Mollen. Met dank aan Harold Claassen voor de namen)

januari 1986 1) Juffrouw van der Klok, 2) Anke van Asseldonk, 3) Martijn van Oort, 4|) Anke van Nunen, 5) Teun van der Heijden, 6) Rob van Berkel, 7) Bas van Nunen, 8) Marijke Bergenhuizen, 9) Marjan Donkers, 10) Adri Schpers, 11) Marieke van Asseldonk, 12) Juffrouw Nelly Reintjes, 13) Ellen Oppers, 14) Jasper Rietbergen, 15) Thomas Rietbergen, 16) Corienne Egelmeers en 17) Martijn van der Heijden. (Foto: collectie Martien van Asseldonk. Met dank aan Riky van Oort - Vervoort voor de namen.)
januari 1986 Dansmariekes junioren: Janine van Bakel, Laura van de Braak, Gwendolyn van Bussel, Marja Coppens, Cinda Dortmans, Helma van de Hurk, Jessica van Kessel. Miranda van Lankveld en Miranda van Zutphen (Foto: collectie carnavalsvereniging De Reigers.)
januari 1986 Jeugdraad van Elf in 1986: Jeugdprins Maarten van Dinther, Jeugdmiss Marjan van Zutphen, adjudant Willem Timmers, nar Gert-Jan van Asseldonk. Jeugdraad van Elf: Natasja Verkuijlen, Edith Reintjes, Annemarie van de Ven, Patrick Hooijmans, Stefan van de Tillart, Emiel van Dinther, Judith van de Klok, Geert Brugmans en Margriet Gevers (Foto: collectie carnavalsvereniging De Reigers.)
Vormsel, juni 1986 1) Arnolda van Zutphen, 2) pastoor Magis, 3) Miranda van de Burgt, 4) Natasha Vercuijlen, 5)meester Cor Mollen, 6) Marian van Zutpen, 7) Hein? Vogels, 8) #?, 9) #? van de Klok, 10) Maarten van Dinther, 11) Gert-Jan van Asseldonk, 12) #?, 13 #?, 14 meester Babin, 15) #?, 16 #?, 17 #?, 18) Willem Timmers, 19) Jos de Wit, 20) #? Wassenberg, 21) Gertie van de Linden, 22) Martine van de Linden, 23) #? van Uden, 24) #? Jansen, 25) #?, 26 #?

(Foto: collecties meester Mollen en Joke Pepers.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
juni 1986 De senioren van Jong Nederland werden Nationaal Kampioen. Het team bestond uit: Moniquw Rooyakkers, Jose van Zutphen, Marielle van de Tillaart,  Marielle van Uden, Rob Berkmortel, Mario van Zutphen, Peter van Asseldonk, Alco Brugmans en John van Boxmeer. (Foto: Brabants Dagblad 29 juni 1986.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
22 juni 1986 Interkringsportdag KPJ in Boerdonk. 1) Mark van Zutphen, 2) Twan van Uden, 3) Maarten van der Cammen, 4) Hans van de Rijt, 5) André van den Oever, 6) René van de Meerakker, 7) Jan van den Oever en 8) Henk Schoenmakers. (Foto: collectie Jan van den Oever.)
22 juni 1986 Interkringsportdag KPJ in Boerdonk. de heren van de KPJ Zijtaart.

Bovenste rij van links naar rechts: Hans Rooijackers, Hein Vogels , Harry van de Rijt, Mark van Zutphen, Ad van der Cammen, Karel Bekkers, Marco van Asseldonk, Henri van Dommelen, Johan van de Ven, Hans van de Rijt, Maarten van Stiphout, Jan van den Oever, René van de Meerakker, Theo van den Oever, Jos van der Heijden, Pieter van den Heuvel

Middelste rij: Patrick van Boxmeer, Twan van Uden, Jan van Nunen, William van Zutphen, Pieter Schoenmakers, Robèr van Zutven, Maarten van der Cammen, Bart van Sleuwen (leider), Broer van den Tillaart

Onderste rij: Arno van Dommelen, Theo van Nunen, John van Zutphen, Peter Rooijakkers, Johnny Rooijakkers, Wim van de Burgt, Wiedy van den Oever, Henk Schoenmakers, André van den Oever (Foto: collectie Jan van den Oever.)
Vormsel, juni 1987 Staand van links naar rechts: Meester Cor Mollen, meester Babin, Eddy van de Tillaart, Vincent Kremers, Stefan van de Tillaart, Jan van de Tillaart, Mirco Babin, Maurits van Bakel, Martijn van de Wetering, Monique Vissers, Miranda van Lankvelt, #?, pastoor Magis. Zittend: Herman Hooijmans, Patrick van Asseldonk, Peter van de Braak,Rob van Zutphen, Berry van Bakel, #?, Annemie van de Ven, Wendy (van Martien van Frans) van der Heijden, Alica Munsters. (Foto: collecties meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
carnaval 1987 De raad van elf in 1987: Achteraan van links naar rechts: Toon van de Akker, Hans van Erp en Wim van de Sanden, tweede rij van achteren: Harrie van de Steen en Gérar Hovens, derde rij van achteren: Chris van de ven, #? en Willy Henst, vooraan: Tinus van de Linden, Harrie van Nunen en Tiny Bosch (Foto: collectie carnavalsvereniging.)
carnaval 1987 De jeugraad van elf in 1987: jeugdprins Herman Hooijmans, jeugdmiss Annemarie van de Ven, adjudant Patrick van Asseldonk, nar Jan van de Tillaart, jeugdraad: Wendy van der Heijden, Rob van Zutphen, Lieseth Ketelaars, Martijn van de Klok, Alice van de Tillaart, Roland van Boxmeer, Twan van Zutphen, Hanneke Timmers, Mathieu Hooijmans en Maikel van de Donk (Foto: collectie carnavalsvereniging.)
carnaval 1987 De kleine dansmariekes: Marieke van Asseldonk, Anne van den Akker, Jacqueline van Berkel, Corina van Berkel, Sandra Coppens, Judith Dortmans, Anne van der Heijden, Marieke van der Heijden, Marika Oppers, Berby van der Steen, Mariska van der Steen, Petri van Schaijk, Simone van Stiphout, Susanne van Stiphout, Wendy Vissers, Linda van Zutphenen Martine van Zutphen (Foto: collectie carnavalsvereniging.)
carnaval 1987 De grote dansmariekes: Laura van de Braak, Gwendolyn van Bussel, Marja Coppens, Cinda Dortmans, Hilde Dortmans, Helma van de Hurk, Jessica van Kessel, Miranda van Lankvelt en Miranda van Zutphen (Foto: collectie carnavalsvereniging.)
zomer 1987 De heren van de KPJ op de intrkrkrinsportdag van de KPJ in Uden. Achterste rij van links naar rechts: Hans Rooijackers, Hans van de Rijt, Jos van der Heijden, John van Zutphen, Karel Bekkers, Jan van den Oever, Theo van den Oever, William van Zutphen, Harry van de Rijt, Jos van Zutphen, Patrick van Boxmeer, Twan van Uden, Ad van der Cammen, Marco van Asseldonk, Mark van Zutphen, Johan van de Wetering en Pieter van den HeuvelMiddelste rij: Alexander Schoenmakers, Presco van de Burgt, Alfred van de Burgt, Pieter Schoenmakers, Henri van Dommelen, Wim van de Burgt, Theo van Nunen en Maarten van StiphoutVoorste rij: Bart van Sleuwen (leider), Arno van Dommelen, Peter Rooijakkers, Maarten van der Cammen, Robèr van Zutven, William Vogels, Johnny Rooijakkers en Jan van Nunen (Foto: collectie Jan van den Oever.)
zomer 1987 Intocht van de heren van de KPJ na de intrkrkrinsportdag van de KPJ in Uden. 1) Presco van de Burg, 2) Arno van Dommelen, 3) Pieter Schoenmakers, 4) Henri van Dommelen, 5) William Vogels, 6) Patrick van Boxmeer, 7) Bart van Sleuwen, 8) John van Zutphen, 9) Alfred van de Burgt, 10) Jos van der Heijden en 11) Helma van der Linden (Foto: collectie Jan van den Oever.)
1987 Het bestuur van FC Soffelt vlak voor de fusie met VOW. Van links naar rechts: Bert van Lankeld, Jan van Uden, Bertje Adriaans, Tiny van de Linden Toon van de Sanden, Ad van de Heijden en Tiny van Sleuwen. (Foto: collectie Antoon van de Sanden.)
Carnaval 1988 De jeugdraad van elf in 1988. Jeugdprins Geert Brugmans, Jeugdmiss Judith van de Klok, adjudant Martijn van de Klok, Nar Emiel van Dinther. Jeugdraad: Bianca van der Aa, Margriet Gevers, Audry Pennings, Henri Brugmans, Jarin van der Heijden, York van Lankvelt, Frank Coppens, Maikel van de Akker, Yvonne Brugmans en Mariska Oppers. (foto: collectie carnavalsvereniging).
Jaren tachtig De kinderen van van Janus Rovers voor het eerst na 40 jaar weer verenigd bij hun ouderlijk huis (nu Meester van de Venstraat 3). Van links naar rechts Harrie, Tony (uit Amerika), Tiny (uit Amerika), Annie, Dory, Jeanne, Nettie en Joke Rovers. (Foto: Jeanne Vermetten - Rovers, Breda.)
zomer 1988 De senioren van Jong Nederland op weg naar hun eerste kamp in de Ardennen. Wie staan er op deze foto? (foto: collectie Aard van Hoof) Klik hier voor het doorgeven van namen.
zomer 1988 De Rakkers, Zwaluwen en Junioren van Jong Nederland op kamp Elsendorp. Wie staan er op deze foto? (foto: collectie Aard van Hoof) Klik hier voor het doorgeven van namen.
december 1988 De junioren van Jong Nederland tijdens hun ttraditionele hike (voettocht) in de laatste week van het jaar. Wie staan er op deze foto? (foto: collectie Aard van Hoof) Klik hier voor het doorgeven van namen.
Carnaval 1989 De Boerenblaaskapel. Achteraan, van links naar rechts: Toon van de Tillaart, Harrie van de Tillart, Hans Habraken en: Jos Schepers. Daaavoor: Martien van der Heijden en Jan van Zutphen. Tweede rij van voren staand: Cor van Zutphen, Peter Habraken, Harrie Habraken, Willy van Bussel, Theo Bosch, Juriaan Banens en Gysbert van Cuyk. Vooraan zittend: Bert Raaymakers, Mari van Nunen, Ton Hanbraken en Albert van Zutphen (Foto: collectie carnavalsvereniging).
Carnaval 1989 De Blauwe Dansmariekes. Marieke van Asseldonk, Anne van de Akker, Jacquline van Berkel, Sandra Coppens, Judirh Dortmans, Anne van der Heijden, Marieke van der Heijden, Berby van de Steen, Marika van der Steen, Petri vam Schaijk, Simone van Stiphout en Linda van Zutphen (Foto: collectie carnavalsvereniging).
Carnaval 1989 De Rode Dansmariekes: Ellen van Asseldonk, Hanneke van Asseldonk, Monique van Asseldonk, Petra van de Hurk, Hanneke van der Linden, Marloes van der Linden, Ellen Pepers, Nancy van Sleuwen, Peggy van Sleuwen, Corine van Stiphout, Danielle Tielemans, Kim Welten, Sabine van de Wteering en Martine van Zutphen (Foto: collectie carnavalsvereniging).
Carnaval 1989 Jeugdraad. (Foto: collectie carnavalsvereniging).
april 1989 Het bestuur van de KVO. Van links naar rechts: #?, #?, #?, Mientje van de Tillaart - Van deVen en Anny van Asseldonk - Van de Hurk. (Foto: Brabants Dagblad).Klik hier voor het doorgeven van namen.
zomer 1989 De veteranen heren van de KPJ Zijtaart op de veteranensportdag in Gemert.

Achterste rij van links naar rechts: Henk van der Linden, Martin van Eert, Jan Schoenmakers, Theo Coppens, Rien Pennings, Harrie Coppens, Piet van den Hurk, Martien van den Tillaart, Albert van den Hurk, Piet van Zutphen, Mari van Berkel, Toon van der Linden

Voorste rij: Martien van Nunen, Bert van Lankvelt, Martien van den Berg, Jan van den Oever, Toon Rovers (leider), Cor van Bakel en Mari van Nunen.

(Foto: collectie Jan van den Oever)
zomer 1989 De veetranen heren en dames van de KPJ Zijtaart op de veteranensportdag in Gemert.

Achterste rij van links naar rechts: Gerrie van Gorkum, Bert van Lankvelt, Christien van der Heijden, Piet van Zutphen, Riek Vervoort, Rieky van de Laar, Jo van Lankvelt, Nelie Schoenmakers, Anny Corsten, Tiny van Zutphen - Van der Pas, Mari van Nunen, Tiny van Zutphen - de Wit, Martien van Nunen, Jan Schoenmakers, Henk van der Linden, Piet van den Hurk, Theo Coppens, Martin van Eert, Harrie Coppens, Martien van den Tillaart, Rien Pennings en Mari van Berkel

Middelse rij: Sjaan van der Linden, Tiny van Zutphen – Rovers, Lenie Henst, Cisca Coppens, Petra van den Hurk, Maria van Schaijk, Jan van den Oever en Albert van den Hurk

Voorste rij: Annie van den Hurk, Mientje van den Tillaart, Oda van den Tillaart, Corrie van de Wetering (leidster), Annie Gibbels, Toon Rovers (leider), Cor van Bakel, Martien van den Berg en Toon van der Linden

(Foto: collectie Jan van den Oever)
Carnaval 1990 Jeugdraad. jeugdprins Edwin van Asseldonk, jeugdmiss Sandra Coppens, adjudant Mickel van de Akker, nar Marcel van de akker, jeugdraad: Stephan van de Akker, Andries van Cuyk, Cor Dekkers, Suzanne van der Heijden, Margriet van der Heijden, Yvonne van Hooijdonk, Jochem van der Linden, Mariska Oppers, Johan van de Tillaart en Lonneke Schuurmans  (Foto: collectie carnavalsvereniging).
zomer 1990 De KPJ veteranensportclub op de veteranensportdag te Ravenstein in 1990. 1 Rien Pennings, 2 Martien van Nunen, 3 Cor van Bakel, 4 Antoon Bekkers, 5 Christien van der Heijden, 6 Bert van Lankvelt, 7 Tiny van Zutphen, 8 Jan van den Oever, 9 Corry van de Berkmortel, 10 Jan Schoenmakers, 11 Truus Verbakel, 12 Toon Rovers (leider), 13 Jan van Nunen, 14 Gerry van Gorkum, 15 Oda van den Tillaart, 16 Albert van den Hurk, 17 Annie Gibbels, 18 Riek Vervoort, 19 Martien van den Tillaart, 20 Piet van Zutphen, 21 Tiny van Zutphen, 22 Jo van Lankvelt, 23 Toon van der Linden, 24 Annie Corsten, 25 Piet van den Hurk, 26 Theo Coppens, 27 Henk van der Linden, 28 Sjaan van der Linden, 29 Maria van Schaijk, 30 Mientje van den Tillaart, 31 Nelie Schoenmakers, 32 Corry van de Wetering (leidster), 33 Annie van den Hurk  (Foto: collectie Jan van den Oever).
Bouwstijlen - Thema's - Groei - Organisaties - Veldnamen
Afkortingen - Toelichting verenigingen - Toelichting Huizen - Toelichting Kroniek - Downloads