Foto's Huizen Kroniek

Historische foto's van Zijtaart uit 1971-1980

Als u op een foto klikt wordt die groter weergegeven.
jaren zeventig

 

Piet van Zutphen en zijn vrouw Johanna van Genugten aan het rog binden. (Foto: collectie Cor van Zutphen).

jaren zeventig Anonia van Lankvelt, vrouw van Johan Pepers, aan het aardappelen schillen. (Foto: collectie Joke van Zutphen - Pepers).
jaren zeventig Bertus Brands (Leinserondweg 5). (Foto: collectie Anny van de Berkmortel - Timmers).
jaren zeventig Pater de Koning (foto: Harrie, zoon van Johan de Koning)
jaren zeventig De auto van bakker Nieuwkamp (foto: collectie Mari Brugmans)
Ca. 1970 Toon van de Sanden (senior) had een cafe op Zondveld (nu Zondveldstraat 14).Hij was geboren op 6 februari 1911 en overleed op 7 februari 1972. Na zijn overlijden zette zijn weduwe Marie van de Sanden het cafe voort. (Foto: collectie Toon van de Sanden junior).
Begin jaren 70 fanfare.jpg (207617 bytes) begin jaren zeventig Graard van de Ven met een sinterklaas. Tussen hen in op de achtergrond Hans vande Tillaart en Bertus Raaijmakers. Rechts op de achtergrond met grote trom: Willy van de Linden. (Foto: collectie Catharien van Bavel - van de Rijt.)
1971 De kleuterklas uit het schooljaar 1970-1971. Achteraan van links naar rechts: Corné Wuytenburg?, John van Zutphen, Anja Vervoort, Martien van de Ven, Maarten van de Cammen ?, Martie Thijssen, Tonio v. Zutphen en zuster Adeleida. In het midden van het klimrek zit mogelijk Robert v. Uden?

Dan: Toos van Stiphout, Erika Rooijackers?, #?, Anita van Asseldonk, Anita van de Acker, Frances van de Ven (achter), Annelies v. Zutphen, Wim v.d. Tillaart, Ria van de Ven, Irma van de Tillaart, Rene Versantvoort, Anita van de Wetering, Anja van Sleeuwen, Marco van Schaijk, Leon Adriaans.

Vooraan: Marlies Adriaans?, Marja van Zutphen, Christ-Jan van de Ven, Laura van Zutphen, Jolanda van Zutphen, Pieter van de Hurk, en Arie van Sleeuwen?.
1971 De Raad van Elf. Van links naar rechts: Piet van de Tillaart, Harry Versteegden, Harry van de Hurk, Wim van de Burgt, Evert Bosch, Mimi Vastenhouts (miss), Willy Henst (achter), Desiré Durink, Harry van Nunen, Toon Wuijtenburg, Leen Jonkers en Jan van Uden. (Foto: collectie Evert Bosch.)
april 1971 Foto van de kerk. (Foto: collectie BHIC.)
zomer 1971 Pyramide van de KPJ tijdens een sportdag. (Foto: collectie Martien van Asseldonk.)
1971-12.jpg (110240 bytes) december 1971 De tweeling Mari en Tiny Vervoort bijten bij Piet van Asseldonk een speen van het geslachtte varken. De winnaar kreeg een dubbeltje. Daarvoor heeft hij flink moeten 'knauwen', want een speen is taai, anders lopen de 'baggen' er mee weg. Willy van Asseldonk stond er bij en keer er naar. Op de voorgrond slachter Van de Wetering. (Foto: collectie Jan Vervoort.)
december 1971 Jans Middegaal kocht altijd 'romme' (melk) bij buurman Piet van Asseldonk. Op een gegeven moment grapte Piet: "Als ge 't bij de koe haalt, krijgde 't vur niks." Dat liet Jans zich geen twee keer zeggen. (Foto: Martien van Asseldonk.)
28 april 1972 Jas (Sebastianus) Vervoort en Anna van Eijndhoven bij hun zilveren bruiloft. Links zit de moeder van Jas, Barbera (Betje) Vervoort - van der Bruggen, en rechts zit de moeder van Anna, Johanna (Hanneke) van Eijndhoven - Jaegers. (Foto: collectie Betsie van de Broek - Vervoort.)
1972-04-28 02.jpg (155874 bytes) 28 april 1972 Het feest bij de zilveren bruiloft van Jas vervoort en Anna van Eijndhoven. Piet van de Wetering dirigeert een stel feestvierders, van links naar rechts: Martien van Asseldonk, Willy van Asseldonk, Piet van de Tillaart, Bert van de Tillaart, Mari of Tiny Vervoort, Theo van de Tillaart, Peter van Asseldonk en Tiny of Mari Vervoort. (Foto: collectie Martien van Asseldonk.)
1972-05-11.jpg (269433 bytes) 11 mei 1972 Een koe van Piet van Asseldonk heeft gekalfd. Van links naar rechts: Theo van Asseldonk (achter), Willy van Asseldonk (knielend voor), Piet van Asseldonk, Mari van Asseldonk en Peter van Asseldonk. (Foto: collectie Martien van Asseldonk.)
Jaren 70 Jan Henst met paard (foto collectie Lenie Henst).
1972 De familie Jurie Bosch. Van Links naar rechts: staande: Theo, Rian en Tiny. Zittend: Jurie (vader), Jura, Mark en An (moeder). (Foto: toegestuurd door Marc van den Berkmortel)
21 mei 1972 Foto's gemaakt tijdens het defilé ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de parochie Zijtaart. Achteraan; Harry en Drika van Eert. Tweede van achter Frans en Martha Reijbroek. Derde van achter: Jan en Jaan van de Tillaart. Vooraan: Johan en Doortje van Nunen. (Foto: collectie Doortje van Nunen - Brugmans.)
21 mei 1972 Foto's gemaakt tijdens het 100-jarig bestaan van de parochie Zijtaart. Helemaal recht: Johanna van Boxmeer - van Asseldonk. (Foto: Marc van den Berkmortel)
mei 1972 De Rakkers in De Bulten. Achteraan staande van links naar rechts: Harry van de Ven en André Reijbroek. Zittend op boomstam: Geert van Boxmeer, Van Berlo, Maarten van de Cammen, Hans van de Tillaart, Martien Habraken, Martien van de Ven, John? van Zutphen en Ton Ketelaars. Op de grond zittend: Eric van Boxmeer, Jos van de Akker en Geert Ketelaars. Op touw helemaal rechts staat Toin van Boxmeer (Foto: collectie Jong Nederland).
25 juni 1972 Zowel de joingens van Jong Nederland als de meisjes van het KMG werden op 25 juni 1972 Nederlands kampioen in Zieuwent (Gelderland). Achterste rij van links naar rechts: Ria Vervoort, Arna van de Ven (niet goed zichtbaar), Tineke van Asseldonk, Maria van Erp, Maria van de Ven (niet goed zichtbaar), Sjan Bolk, Annie van Boxmeer, Ardie van Berkel, Bea van Zoggel en Pieter Reijbroek. Voorste rij (geknield) v.l.n.r.: Peter Vissers, Gerard van Zutphen, Maarten van de Ven, Mari van de Akker, Nico van Stiphout, Aard van Hoof en Toon Bekkers. (Foto: collectie Martien van Asseldonk.
Zomer 1972 In de zomer van 1972 ging het KMG ging op kamp bij de familie Bekkers in Nijnsel. Thema: Fred Flintstone en de oerkei. 1) Ria Cissen, 2) Tineke Reijbroek, 3) Adrienne Reijbroek, 4) Ardie van Berkel, 5) Els van Eert, 6) Annie van den Acker, 8) Ria Vervoort, 9) Bea van Zoggel, 10) Wilhelmien van de Ven, 11) Annie van Boxmeer, 12) Maria van Erp,13) Tineke van Asseldonk, 14) Lea Adriaans, 15) Maria van de Ven, 16) #?, 17) #?, 18) Sjan Bolk?, 19) Joke van Zutphen, 20) Bernadette van de Tillaart, 21) Annie van Eert, 22) #?, 23) Bekkers (eigenaar van de kampplaats) 24) #?, 25) Carla van de Tillaart, 26) Antoinette van Helvoirt, 27) Ellie van Dommelen, 28) Jet (Hariette) van de Linden, 29) Franka Bekkers, 30) Wilma van de Ven, 31) Vera Rovers, 32) Ietje van Berkel, 33) Annie van Zutphen, 34) Ans van Hoof, 35) Marscha van de Tillaart, 36) Lenie van de Rijt, 37) kind van Bekkers (eigenaar van de kampplaats), 38) mevrouw Bekkers (van de kampplaats), 39) Rianne van de Ven, 40) Mieke Vervoort? 41) Jeanne van de Ven. (Foto: archief Jong Nederland.)
1972 De kinderen van Johannes Schever en Drika Schevers - Langens, die woonden op Biezendijk 20. 1) Jans Schevers - Schepers, 2) Maria Schevers - Steenbakkers, 3) Toon Schevers, 4) Johe Versantvoort - Schevers, 5) Jan Versantvoort, 6) Zuster Stephanie (Sjaan Schevers), 7) Martien Schevers, 8) Dora Schevers - van de Wijst, 9) Wim Schevers, 10) Maria Schevers - Donkers, 11) Gerard Schevers, 12) Bert Schevers, 13) Netty van Oers - Schevers, 14) Harry van Oers, 15) Annie Schevers - van Kuijk, 16) Sjef Schevers (Foto: collectie Anja Heerkens - Versantvoort)
1972 Habraken.jpg (420408 bytes) Ca. 1972 De  muzikale familie Habraken. Deze foto is gemaakt in de tuin van de zusters toen er een groepfoto van de fanfare gemaakt werd, mogelijk bij het zeventigjarig bestaan in 1972. Staande van links naar rechts: Harry Habraken, Jan (van Ties) Habraken, Marij (van Cor) Habraken, Marij (van Ties) Habraken, Ties Habraken en Hans Habraken. Zittend: Peter Habraken. (Foto: collectie Harrie Habraken).
1972 Drumband a.jpg (561882 bytes) 1972 De drumband. Vooraan tamboer-maitre Cor van de Hurk. 1e rij links van voor naar achter, Mari v Nunen Nelly van de Tillart, Benny van de Linden,  Peter van de Tillaart, Antoon van de Tillart. 2e rij links van voor naar achter: Martien van de Tillaart, Diny van de Akker, Rina van de Akker, Maarten van de Ven, Bert Raaymakers, 3e rij: André van Nunen, Tonny van de Tillart, Antoon van Eerdt, Ad van de Tillaart; 4e rij: Ad van de Akker, José Vissers, Jan van de Tillaart (Thijssen), André van Zoggel en Gerard Oppers.(Foto: collectie van de fanfare, namen door Andre van Nunen.)
1972 ca Drumband.jpg (663295 bytes) jaren 70 De drumband in Budel-Dorpsplein waar ze toen zijn gepromoveerd. Vooraan tamboer-maitre Cor van de Hurk. 1e rij links van voor naar achter, Mari van Nunen, Nelly van de Tillart, Nelly van Rosmalen - van de Akker, Antoon van Eerdt en Antoon v d Tillart. 2e rij: Martien van de Tillaart, Rina van de Akker, Peter van de Tillaart, Henry van Boxmeer en Bert Raaymakers. 3e rij: Wies van de Akker (zus van Nelly, ze viel toen in voor Andre van Nunen die zijn duim had gebroken), Tonny van de Tillart, André van Zoggel, Ad van de Tillaart. 4e rij: Ad van de Akker, Diny van de Akker, Benny van de Linden, Maarten van de Ven  en Gerard Oppers.(Foto: collectie van de fanfare, namen door Andre van Nunen.)
jaren 70 Links met de trom staat Bertus Raaijmakers. Rechts op de voorgrond met bekkens Wim van Zutphen en daarachter met trom Graard van de Ven. Bij welke gebeurtenis is deze foto gemaakt? (Foto: collectie Jaantje van de Ven - van Sleeuwen.)
januari 1973 Worst draaien. Van links naar rechts: Rina, Martien, Theo en Piet van Asseldonk. (Foto: collectie Martien van Asseldonk.)
1973 Rakkerdag Dinther c.jpg (384389 bytes)1973 Rakkerdag Dinther nummers copy.jpg (188192 bytes) 26 mei 1973 De Rakkers van Zijtaart wonnen de twaalfkamp tijdens de rakkerdag in Dinther. 1) Jan van de Wetering, 2) Joop van de Cammen, 3) Martien van de Ven, 4) Ton Ketelaars, 5) Hans van de Tilllaart, 6) Rene van de Ven, 7) Frank Janssen, 8) Marco van Asseldonk, 9) Marc van den Berkmortel, 10) Maico Bosch, 11) Geert van Boxmeer, 12) Pieter van de Hurk, 13) Wim van de Tillaart, 14) Jan van Asseldonk, 15) Ronald van de Cammen?, 16) Toin van Boxmeer, 17) Eric van Boxmeer, 18) Jos van de Akker, 19) Adrie Vervoort, 20) Jos van de Heijden, 21) Tony Cissen, en 22) Rene van Santvoort. (Foto: collectie Oda Timmers.)
9 juni 1973 Martien van Asseldonk scheert buurvrouw Jans Middegaal. Het was voor de grap, maar Jans protesteerde niet en onderging het lachend. Op de rechtse foto keurt ze het resultaat. (Foto's: collectie Martien van Asseldonk.)
1973 Vormsel.jpg (250216 bytes) 1973 Vormsel in 1973. (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
22 juni 1973 De zesde klas. 1) meester Cor Mollen, 2) #?, 3) Ietje van Berkel, 4) Henri van Boxmeer (zwart), 5) pastoor Versteijnen, 6) Bart van de Tillaart (van de kolenboer), 7) Jan van de Ven, 8) Mieke Vervoort, 9) meester Babin, 11) Hans van de Tillaart, 12) #?, 13) Jackey van Boxmeer, 14) Ellie van de Bogaart?, 16) Carla van de Tillaart, 17) #?, 18) ?? van Dommelen, 19) Sjan van de Ven, 20) Lenie van de Rijt, 21) #?, 22) Mari of Tiny Vervoort, 23) Wilma van de Ven, 26) Tonnie Kanters, 27) #?, 28) Andre van de Oever, 29) Martien Verbruggen, 30) Roland Mollen, 31) Tiny of Mari Vervoort, 32) Peter Korsten, 33) Henri van Boxmeer (blond), 34) Mari van Zutphen 35) Geert Ketelaars. Voor aanvullingen: info@oudzijtaart.nl (Foto: collectie Mari Brugmans. Met dank aan Maico Bosch voor de meeste namen)
augustus 1973 Johan Pepers en zijn vrouw Antonia van Lankvelt in Madurodam. (Foto: collectie Joke van Zutphen - Pepers.)
september 1973 Aardappelrapers bij Piet van Asseldonk. Links kinderen van Piet van de Rijt en rechts van Mies van Zoggel. (Foto's: collectie Martien van Asseldonk.) 
september 1973 Willem Timmers en zijn vrouw Tonia van Asseldonk aan het aardappelen uitdoen bij hun huis (Pastoor Clercxstraat 14). Op de achtergrond het huis waar toen Piet van Heeswijk woonde (Pastoor Clercxstraat 16). (Foto: collectie Timmers - Van Asseldonk.)
1973-09-11 j.jpg (382276 bytes) 9 november 1973 De officiele opening van de nieuwbouw van de Edith Steinschool. Van links naar rechts: E) Marcel Gibbels, D) Wiljan van Hoof, Hedwig van Heertum, Alex de Groot, H) Astrid van de Acker, S) Eric van Boxmeer, T) Dorien van de Ven, E) Wim Nikkelen, I) Paulien van de Crommenacker, N) Ellen van den Berkmortel, S) Wendy Klomp, C) José van Dommelen, H+O) Dorette van de Hurk, O) Christine ketelaars, L) Marcel van de Hurk. Achteraan staat juffrouw José. (Foto: Collectie meester Cor Mollen.)
1973-1974 Een jeugdelftal van VOW in het seizoen 1973-1974. Achterste rij van links naar rechts: Leider Karel Vissers, Theo van Heeswijk, Maico Bosch, Hans van de Rijt, Jos van de Akker, Tonnie Cissen, Ton Ketelaars, Mark Bosch, Jan van de Akker, Robert van de Hurk. Voorste rij: Adrie Vervoort, Maarten van de Cammen, Maarten Kanters, Martien van de Ven, Toin van Boxmeer, Rudi Klomp, Tonio van Zutphen, Pieter van de Hurk en Frank Jansen. (Foto: 'Zijtaart', 137.)
maart 1974 Bejaardenavond van de Carnavalsclub. Van links naar rechts: Maria Hooijmans, Dina van de Wetering,  #? Hommeles, Drika Opheij, #? en Evert Bosch. (Foto: collectie Evert Bosch.)
jaren 70 of 80 Een voetbalteam met onder andere leraren van de Edith Steinschool. Wie staan er op deze foto? (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
jaren 70 of 80 Een voetbalteam van meisjes leerlingen van de Edith Steinschool. Wie staan er op deze foto? (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
jaren 70 of 80 Een voetbalteam van jongens leerlingen van de Edith Steinschool. Wie staan er op deze foto? (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
Voorjaar 1974 Foto klas 4 Lagere school; v.l.n.r. derde rij; Broeder Achatius, Christa Kremers, Ria van der  Heijden, Toos van Stiphout, Monique Knol?, Rini van Zoggel, Bernadette Korsten, Rian van der Heijden, Marc Bosch, Ton Ketelaars, John van Zutphen. Tweede rij; Judith Maassen, Anita van de Wetering, Jeanne Coppens, Anita van Hoof, Rudi klomp, Ton van den Hurk, Anja Vervoort, Ronnie Jonkers , Isidoor Jonkers, Maarten van der Cammen, Tonio van Zutphen, Martien van de Ven . Derde rij; Astrid van Boxmeer, Marion? van Boxmeer, Irma van de(er/en) Tillaart, Anja van Eerd, Cissy Habraken, Anja van Sleeuwen, Mariëlle Mollen, Nannie Schoenmakers, Wim van den Tillaart en Marti Thijssen. (Foto: collectie Tonio van Zutphen)
1974 Vormsel.jpg (317548 bytes) 1974 Vormsel. Voortaan van links naar rechts: Hans van de Tilaart, Anny van de Acker, Marcia van de Tillaart(?), Lisette van de Tillaart, Marion van Grinsven, #?, Manita van Zutphen, Joop Versantvoort(?) en meester Cor Mollen. De mis wordt gedaan door pastoor Verstijnen en #?   (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
1974 Foto gemaakt ter gelegenheid van de zilveren bruiloft van Johan van Nunen en Doortje Brugmans. Staand van links naar rechts: Jan, Mari, Martien. Theo, Harrie en Bert. Zittend: Ad, vader Johan, moeder Doortje en Nelly.  (Foto: collectie Mari Brugmans.)
1974 Vormsel. Vooraan Harrie (Broer) van de Tillaart. Daarachter Henrie van Dommelen en rachteraan Johan Schoenmakers. (Foto: collectie Liesbet Vissers - van de Tillaart.
4 juni 1974 Foto klas 6 Lagere school.1) Hans van de Rijt, 2) Henry van Dommelen, 7) Rob van Nunen, 8) Marna van Hoof, 12) Jan van Asseldonk, 13) meester Cor Mollen, 15) Jan Ketelaars, 16) Roland van de Cammen, 19) meester Babin, 21) Lenie van de Rijt, 23) pastoor Versteijnen, 32) Marsha van de Tillaart, 37) Hans van de Tillaart, 42) Theo van de Oever, 43) Martien van Nunen, 44) Broer van de Tillaart, 45) Huub van der Heijden. Wie staan er nog meer op deze foto? Voor aanvullingen: info@oudzijtaart.nl (Foto: collectie Mari Brugmans)
1974 Harry Vervoort.jpg (236073 bytes) 1974 Toon Kanters en Harrie Vervoort met de zonen van Harry Vervoort, de tweeling Mari en Tiny en Jan aan het bieten rooien. (Foto: collectie Miet Kanters.)
1974-09-29 03.jpg (219120 bytes) 1974 Vendel van Jong Nederland op sportwedstrijden in St. Michielsgestel. Staande van links naar rechts: Chris van de Ven, Ben Versantvoort, Hans van Eert, Hans van de Heijden en Mari Peters. Zittend: Jan van de Ven, Antoon van Erp en Aard van Hoof. (Foto: collectie Martien van Asseldonk).
21 september 1974

Rakkergroep bij het 10-jarig bestaan. Achteraan staande op de bank, van links naar rechts: Dirk van de Tillaart, Erik van Boxmeer, Eric van Boxmeer (met groen T-shirt), daarchter Marc van de Berkmortel, Toin van Boxmeer, Maico Bosch, Jos van de Akker, Tonnie Cissen en Geert van Boxmeer. Middelste rij, staand: Marco van Asseldonk, Martien van de Ven, Adrie van de Cammen, daarachter een stukje van het hoofd van leidster Martina van Zutphen, Maarten Kanter, Eddie van Zutphen? Arno Vervoort en Bertje Janssen. Voorste rij: Wiljan van Hoof, Adje van Asseldonk, Maarten van de Cammen, Pieter van de Hurk, René van de Ven, Ton Ketelaars en Chris-Jan van de Ven (Foto: collectie Martien van Asseldonk.)

november 1974 De dansmariekes, november  1974 op het elf-elf-bal optraden. Van links naar rechts: Antoinet Cissen, Erika Rooijakkers,  Evert Bosch, het schoentje dat achter de knie van Evert Bosch te voorschijn komt is van Karin Bosch, Marion Cissen, Ria van de Heijden, Annemarie Kanters, Anja van Sleeuwen, Anita van Hoof en Anja van Eert. (Foto: collectie Evert Bosch.)
1974-12-20 02.jpg (236677 bytes) 20 december 1974 1974-12-20 01.jpg (207889 bytes)1974-12-20 03.jpg (237350 bytes)Peter en Willy van Asseldonk in de weer met het kalven van 'de vurste koew' met behulp van ''t kalfmachien'. Op de achtergrond Piet van Asseldonk. (Foto's: Martien van Asseldonk.)
1975 blaaskapel.jpg (440936 bytes) 1975 Een optreden van de boerenblaaskapel. Van links naar rechts: Harry Bolk, bert Brugmans, Cor van Zutphen (vooraan) en Martien van de Heijden. (Foto: collectie van de fanfare.)
Ca. 1975 Januske Rovers en (rechts) zijn vrouw Trien. Op de achtergrond pastoor Verstijnen. Deze foto is rond 1975 gemaakt in de Bresco Bar tijdens een bijeenkomst van de bejaarden. een paar bejaarden hebben een carnavalskiel aan. (Foto: Jeanne Vermetten-Rovers, Breda.)
1975 Janus Rovers met vijf van zijn dochters. Wie is wie op deze foto? Kennelijk waren zijn dochters overekomen voor een feestelijke gebeurtenis, vermoedelijk de 80-ste verjaardag van hun vader in 1975. (Foto: collectie Jeanne Vermetten-Rovers uit Breda).
Voorjaar 1975 De vierde klas van de Edith-Steinschool. Achterste rij van links naar rechts: Arno Langens, Pieter van de Hurk, John Vissers, Renë Versantvoort, Harrie v.d. Biggelaar en Marc van den Berkmortel.

Tweede rij van boven: Broeder Achatius, Leon Adriaans, Arie van Sleeuwen, Ad van Asseldonk, Marco van Schaijk, Erik van Boxmeeer, Corné Wuytenburg, Robert van Uden, Ton Habraken en Toine v Boxmeer.

Onderste rij: Ria van de Ven, Dorea Ketelaars, Karin Bosch, Erika Rooijackers, Wilma van de Hurk, Jeanne van Asseldonk, Frances van de Ven, Anita van de Acker en Jeanette van Heertum.
1975-06-19 Zesde klas.jpg (459957 bytes) 19 juni 1975 De zesde klas. Achteraan van links naar rechts: Theo van Heeswijk, Jan van den Acker, Hans van den Rijt, Tony Cissen, Jos van de Akker, Jo van Schaijk, Adrie Vervoort, Frans Oostvogels, achteraan mogelijk degene die de Vormselmis deed, daarnaast Geert van Boxmeer, dan Mia Thijssen, Harry van de Ven, Jacqueline van de Crommenacker, pastoor Versteijnen, Irma van de Wetering, Marion van Zoggel en Bea Jonkers. Vooraan: Hans Adriaans, Theo van Nunen, Jan van de Wetering, Maarten Kanters, Maico Bosch, Robert van de Hurk, Inge van de Biggelaar, Els Vervoort en Tiny v Zutphen. (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
1975 Damesvoetbal, staande van links naar rechts: Marian van de Ven, Gerda van de Tillaart, Ria van de Ven, Willemien van der Heijden en Rina van de Akker. Zittend: Anny Brugmans, Ans van Eerd, Petra Brugmans, Tineke van de Ven, Nelly van de Tillaart, Angela van de Tillaart, Mieke van de Heijden en Ans den Ouden. Liggend: Jose Vissers. (Foto: collectie Heidi van de Linde uit Veghel)
1975 Sportdag Bakel b.jpg (392393 bytes) 1975 De aspiranten van de KPJ tijdens een sportdag in Bakel met sportleider Jan van den Oever. Linkse rij van voor naar achter: Marten van de Ven, Leon Adriaans?, Marcel Gibbels?, Rob van den Hurk?, Jos van de Heijden, Harrie van de Rijt, Johan Schoenmakers?, #?, #? en Henrie van Dommelen. rechtse rij: #?, Tonnie van Dommelen, Theo van den Oever, Broer van de Tillaart, Harrie van den Oever, #?,  en #? (Foto: collectie Jan van den Oever.) 
1975 Christ Ketelaars 03.jpg (332964 bytes) 1975 De overwinning van de aspiranten van de KPJ wordt gevierd in cafe Ketelaars. Van links naar rechts: sportleider Jan van den Oever, kringsportleider Dries van de Wijdeven uit Volkel, Jan van Berkel en Nico Rovers van de KPJ afdeling Uden. (Foto: collectie Jan van den Oever.)
1975 Christ Ketelaars a.jpg (329198 bytes) 1975 Ook de groten van de KPJ vierden hun overwinning: Van links naar rechts #? (half), Gerard van Zutphen, Mari van de Akker, Jan van den Oever, #? (achter), Christ Ketelaars, Antoon Bekkers, #? en Mari van Berkel. (Foto: collectie Jan van den Oever.)
1975-04-26 01.jpg (187368 bytes) 1975 Jong Nederland vendel op het districtstoernooi in Beers. Achter staande van links naar rechts: Harry van de Ven, Noudje van Asseldonk (druk bewegend) en Harry van de Heijden. Zittend: Antoon van Ep, Hans van de Tillaart, Chris van de Ven, Maico Bosch en Jan Ketelaars. (Foto: collectie Martien van Asseldonk).
1975 Kamp Lierop.jpg (282764 bytes) 1975 De aspiranten van de KPJ op kamp in Lierop. Links achteraan leider Jan van den Oever. Achterste rij van links naar rechts: Andre van den Oever, Mari Vervoort, Broer van de Tillaart, #?, Theo Habraken, Tiny Vervoort, Bart van Sleuwen, Mari van Helvoirt (leider). Tweede rij van achter: Leon Adriaans, Jos van der Heijden, Jan van Nunen, Karel Bekkers, Theo van den Oever, Tonnie van Dommelen. Voorste rij: Hans Adriaans, Jan Adriaans, Stefan Schoenmakers, Henrie van Dommelen, en vooraan liggend: Harrie van de Rijt. De foto is gemaakt door leider Peter van Asseldonk (Foto: collectie Jan van den Oever.)
augustus 1975 Jas van de Tillart (geboren 28-9-1911, overleden 14-9-1996) en zijn vrouw Mien van Doorn (geboren 28-8-1907, overleden op 20-6-2000). (Foto: collectie Adriaan van de Tillart)
1975 aug Zijtaart a.jpg (496011 bytes) augustus 1975 1975 aug Zijtaart b.jpg (831184 bytes)1975 aug Zijtaart c.jpg (272239 bytes)1975 aug Zijtaart d.jpg (240024 bytes)Foto´s van Martin (van Tjeu) van de Tillaart (Nieuw Zeeland), "uit de tijd dat ik voor de eerste keer foto´s mocht maken met mijn vaders toestel."
Midden jaren zeventig


Deze foto's zijn gemaakt door Jan Munsters. Hij is de steeg naast zijn ouderlijk huis ingelopen en heeft tijdens de wandeling wat foto's gemaakt. De eerste foto is de achterkant van het huis van Frans Munsters. De tweede foto is gemaakt aan het einde van dezelfde steeg, kijkend op het bos van Bouwman. De andere foto's zijn gemaakt op de steeg naast het sportveld, uitkijkend op het oudste deel van de Keslaerstraat (het deel dat meest richting Zuid-Willemsvaart ligt) en de kerk. (Foto's: collectie Jan Munsters.).
1975 De Dansmariekes. Van links naar rechts: Jeanne van de Tillart, Marion Cissen, Annie van da Akker, Annie Schepers, Dianne van Boxmeer, Marion van de Tillart, Antoinet Cissen en Marion (van Piet) van de Tillaart. (Foto: collectie Evert Bosch.)
1975-1976 Fanfare a.jpg (299836 bytes) oktober 1975 Repetitie van de fanfare in het verenigingsgebouw. Van links naar rechts: Albert van Zutphen, Jan Vervoort, Theo Bosch, Ties van de Heijden, Bert Brugmans en Mari van Nunen. De ramen zijn met plastic afgeplakt tegen de kou. (Foto: collectie Cathrien van Bavel - van de Rijt.)
1975-1976 Fanfare b.jpg (322126 bytes) oktober 1975 Repetitie van de fanfare in het verenigingsgebouw. Van links naar rechts: Ties Habraken, Marij Habraken, Cor van Zutphen, Harry van de Linden, Piet van Zutphen en Hans Habraken. (Foto: collectie Cathrien van Bavel - van de Rijt.)
1975-1976 Fanfare c.jpg (344496 bytes) oktober 1975 Repetitie van de fanfare in het verenigingsgebouw. Van links naar rechts: Hans van de Tillaart, Marion Dortmans, Ties Habraken, Harry van de Linden, Marij Habraken, dirigent Ad van de Heijden en Hans Habraken.Op de muren afdrukken van ballen; de KPJ oefende met toch wel smerige ballen in het verenigingsgebouw. (Foto: collectie Cathrien van Bavel - van de Rijt.)
oktober 1975 Blaaskapel De Boemelaars op hun beroemde fiets bij de opening van het winkelcentrum in Veghel. Achteraan van links naar rechts: Harry Bolk, Harry van de Tillaart, Toon van de Tillaart, Hans Habraken en Ties van de Heijden. Tweede rij van achter: Harry Habraken, Cor van Zutphen en (niet zichtbaar) Peter Habraken. Tweede rij van voren: Albert van Zutphen en Bert Brugmans. Vooraan met trom: Bertus Raaijmakers. (Foto: collectie Harry Habraken.)
1975 Boerenblaaskapel.jpg (396494 bytes) ca. 1975 Boerenblaaskapel de Boemelaars tijdens een optreden in Eerde. Achterste rij van links naar rechts: Ties van de Heijden, Bert Brugmans, Harry Bolk, Harry van de Tillaart, Hans Habraken, Toon van de Tillaart en Bertus Raaijmakers. Voorste rij: Cor van Zutphen, Jan Vervoort, Albert van Zutphen, Peter Habraken en Harry Habraken. (Foto: collectie Harry Habraken.)
3 januari 1976 Jas Vervoort, Willy van Asseldonk en Piet van Asseldonk kijken toe hoe slachter Jo van de Wetering een varken aflegt. (Foto: collectie Martien van Asseldonk).
1976 Opening van de gymzaal. Van links naar rechts: Pieter van de Hurk (M), René Versantvoort (O), Ton Habraken (L), Ria van de Ven (E), Harry Biggelaar (N), Karin Bosch (S), Erika Rooijakkers (T), Frances van de Ven (E), Narco van Schaijk (E), Toin van Boxmeer (N). (Foto: BHIC.)
29 februari 1976 Deel van 'Lochten Timmer'. Achter links staat Mari van Asseldonk. Achter rechts: Mari of Tiny Vervoort. Rechts tweede rij, van links naar rechts: Martien van Asseldonk, Jan Vervoort en Els Vervoort. Voorste rij: Willy van Asseldonk, Peter van Asseldonk, Eric van Zutphen en José van Zutphen. (Foto: collectie Martien van Asseldonk.)
april 1976 De Boerenblaaskapel trad op bij een opening van een wasserette van Uli Kwak in Düsseldorf. Van links naar rechts: Toon van de Tillaart, Harry Habraken, Bertus Raaijmakers (met trom), Cor van Zutphen, Jan Vervoort, #?, #?, Theo Bosch, Jan (van Ties) Habraken, #?, #?, Albert van Zutphen en Martien van de Heijden. (Foto: collectie Albert van Zutphen.)
1976 KPJ Kleuterschooltje.jpg (289473 bytes) 1976 De culturele groep van de KPJ op de WC in het houten nood-kleuterschooltje. Achteraan van links naar rechts: Ans van Doorn, Anneke van Stiphout en Jan van Berkel. Vooraan: Helma van Eert, Jan van den Oever, Nelly van Eert (achter) en Hans Bekkers (vooraan links). (Foto: collectie Jan van den Oever.) 
1976 Venhorst 02.jpg (455183 bytes) mei 1976 1976 Venhorst 04.jpg (341027 bytes)De gemengde en de gewone pyramide van de jongens van de KPJ, gedirigeerd door leider Jan van den Oever dwingen nog steeds respect af. Deze foto´s zijn gemaakt tijdens een sportdag voor de groten van de KPJ in mei 1976 in Venhorst. (Foto's: collectie Christ van Lankvelt.)
1976 Venhorst 06.jpg (313348 bytes) mei 1976

De groten van de KPJ op een sportag in Venhorst met sportleider Jan van den Oever. Van voor naar achter: Gerard? van Eert (met vlag), Mari van Nunen, Jo Coppens?, #?, Bert van Nunen, Theo van Eert, Harrie van den Oever?, Antoon Bekkers, Henri van de Ven?, Jan van Berkel, #?, #?, Hans Bekkers?, Mari van Berkel, Mari van Helvoirt, Karel Bekkers en Martien van Nunen. (Foto: collectie Jan van den Oever.)

1976-06-20 11.jpg (215916 bytes) 1976 Kampioensteam van Jong Nederland. Achter staande van links naar rechts: Henry van Boxmeer, Jan Ketelaars, Jan van Asseldonk, Adrie Vervoort en Jackey van Boxmeer. Zittend: Jos van de Akker en Maico Bosch. (Foto: collectie Martien van Asseldonk).
1976-06-20 12.jpg (190618 bytes) 1976 Kampioensteam van Jong Nederland. Achter staande van links naar rechts: Vera Rover, Van Zutphen, Marna van Hoof, Mieke Vervoort. Zittend: Wilma van de Ven, Erna Rovers en Carla van de Tillaart. (Foto: collectie Martien van Asseldonk).
6 juli 1976 Foto gemaakt tijdens het kamp van Jong Nederland in Somerenheide. Achteraan van links naar rechts: Eric van Boxmeer, Tonnie Cissen en Maico Bosch. Vooraan: Tonio van Zutphen, Maarten Kanters en Toine van Boxmeer. (Foto: collectie Martien van Asseldonk.)
1976 aug e.jpg (148344 bytes) augustus 1976 1976 aug c.jpg (114618 bytes)1976 aug b.jpg (220232 bytes)1976 aug d.jpg (215775 bytes)1976 aug a.jpg (154751 bytes)Foto's van het landschap in en rond Zijtaart gemaakt door Jan Munsters.
oktober 1976 Foto gemaakt ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het KMG. Bovenste rij van links naar rechts: Annie van Boxmeer, Marielle Mollen, Erna Rovers, Anja Vervoort, Tineke van Asseldonk, Laura van Zutphen, Anita van Hoof, #?, Carla van de Tillaart, Esther Dijkstra, Jeanne Coppens?, #?, #?, Mariëtte van Boxmeer, #?, Lenie van de Rijt?, Anja van de Rijt, Erica Rooijackers, Irma van de Tillaart, Lidy Cissen, Tiny van Zutphen, Karin Bosch, Annemarie Kanters, Astrid van Boxmeer, achter #? Vervoort, Annelies van Zutphen en Wilma van de Ven.

Midden: Maria van Erp, Christien Ketelaars, Doreth van de Hurk, Ellen van de Bermortel, Meriam van Asseldonk, Marion Schoenmakers, Marlies Adriaans, Jeanne van Asseldonk, Monique van de Crommenacker, Anita van Duijnhoven, Anita van Uden, Annelies van Uden, misschien Belinda Rooijackers en Marja van Zutphen.

Vooraan: José van Dommelen, Astrid van de Akker, Yvonne? van de Ven, Liset van de Ven, Anita Rooijackers, Marja van Asseldonk, misschien Yvonne Janssen en Monique van Zutphen. (Foto: collectie Jong Nederland.)
1976 Kinderen op bezoek in de bakkerij van Antoon Nieuwlamp. (Foto: collectie Mari Brugmans.)
1977 Bakker Nieuwkamp met links achter hem zijn vrouw Bettie (of Berta) van de Tillaart. (Foto: collectie Mari Brugmans.)
1977 fanfare.jpg (565918 bytes) 1977 Deze foto is gemaakt in de kloostertuin en bij het 75-jarig bestaan van de fanfare in 1977. 1) Harry v.d. Linden (bariton), 2) Hans (van Cor) Habraken (bariton), 3) Harry (van Jas) Van de Tillart  (trombone), 4) Jos Schepers?, 5) Jan (van Ties) Habraken (saxofoon), 6) Piet van Zutphen (saxofoon), 7) Mari van der Linden (bugel), 8) Hans van de Ven, 9) Bert Brugmans (trombone), 10) Bert van Zutphen (trombone), 11) Martien (van Frans) van der Heijden (trombone), 12) Jan Dortmans, 13) Jan Versantvoort (bekkens), 14) Marijke (van Ties) Habraken (klarinet), 15) Hans (van Tijn) van de Tillaart (saxofoon), 16) #?, 17) Willie van der Linden (bugel), 18) Peter (van Cor) Habraken, 19) Ties Habraken, 20) Adriënne Reijbroek (bugel), 21) Wilhelmien (van Antoon) van de Ven (bugel), 22) Ans van Hoof?, 23) #? (van Bert) Brugmans (trompet), 24) #?, 25) Martien (van Graard) van Eerd (corhoorn), 26) Arna (van Antoon) van de Ven (corhoorn), 27) Wim Schevers (vaandeldrager), 28) Ad (van Frans) van der Heijden, 29) Willie van Bussel  (tamboer maître), 30) #?, 31) Gerard Oppers  (tenortrom, drumband), 32) Jo Raaijmakers (tenortrom, drumband), 33) Sjan Bolk (drumband), 34) Diny (van Mies) van den Akker (drumband), 35) Ria (van Ties) Habraken (drumband), 36) Toon van de Tillart (drumband), 37) Bernadette (van Tijn) van de Tillaart, 38) Anja Versantvoort, 39) Harrie Bolk (tuba), 40) Johan van Sleuwen (bestuurslid), 41) Jas van de Tillart (bestuurslid), 42) Driek Opheij (bestuurslid), 43) Grard van de Rijt (bestuursvoorzitter), 44) Ad van de Heijden (dirigent), 45) Graard van de Ven, 46) #?, 47) Bert Raaijmakers (grote trom), 48) Albert (van Piet) van Zutphen (trompet), 49) Cor (van Piet) van Zutphen (klarinet), 50) Mari van de Hurk (drumband), 51) Antoon van de Ven (tuba), 52) Theo (van Ties) Habraken (drumband), 53) #? (drumband), 54) Maarten (van Jan) van de Ven (drumband), 55) Toon (van Harrie) van Eert (drumband), 56) Mari (van Richard) van Nunen (drumband), 57) Ad van de Akker (drumband), 58) André van Zoggel (drumband), 59) André (van Richard) van Nunen (drumband), 60) Henri van Boxmeer (drumband), 61) Tiny of Mari Vervoort (één van de tweeling) (drumband), 62) Bart van Sleeuwen (drumband), 63) Jan van de Wetering (drumband). (Foto: collectie Cathrien van Bavel - van de Rijt.)
maart 1977 Een jeugdelftal van VOW werd in maart 1977 kampioen. van links naar rechts staande: J. Vervoort, A, Zegers (leider), Jackey van Boxmeer, R. vervoort, E. Maessen, A, Baarslag, H. Breeuwer, R.Leunisse, J. van de Ven, H. van de Mosselaer (trainer). Zittend: Ronald van de Kammen, H. Gerris, Antoon van Erp, A. Jonkers, Tonny Kanters, F. van de Nieuwenhuizen en Jan Ketelaars.
1975 Kleedkamers.jpg (294001 bytes) jaren zeventig Kleedkamers van VOW. (Foto: collectie Mari Brugmans.)
1977 Verenigingsgebouw.jpg (220227 bytes) 1977 In 1977 werd het verenigingsgebouw afgebroken. (Foto: Martin van den Tillaart, Nieuw Zeeland.)
1976-1977 Zesde klas.jpg (456221 bytes) 1977 De zesde klas van het schooljaar 1976-1977. Achteraan van links naar rechts: Dorea Ketelaars, Frances van de Ven, Wilma van de Hurk, Ria van de Ven, Erika Rooijakkers, Jeanette van Heertum, hulpbisschop Ooms?, Anita van de Acker, Marc van de  Berkmortel, Arie van Sleeuwen, John van Zoggel, meester Cor Mollen, Ton Habraken, Pieter van de Hurk, Leon Adriaans, Arno Langens en pastoor Versteijnen. Vooraan zittend: Jeanne van Asseldonk, Karin Bosch, Marco van Schaijk, Ad van Asseldonk, Harrie van de Biggelaar, Robert van Uden, Rene Versantvoort, Twan van Boxmeer, Corne Wuijtenburg en Eric van Boxmeer. (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
1977 Interkring kampioen.jpg (288078 bytes) 3 juli 1977 De aspiranten van de KPJ die kampioen werden op de interkring sportdag in Baarle-Nassau. Achterste rij van links naar rechts: Theo van den Oever, Jo van Schaijk, Hans Rooijackers, Johan Schoenmakers, Broer van de Tillaart, Maarten van Stiphout, Rien van Zoggel en Jos van de Heijden. Middelste rij: Leon Adriaans, Karel Bekkers, John Vissers, Theo van Nunen, Jos Adriaans, Harrie van de Rijt, Jan van den Oever (sportleider) en Theo van Heeswijk. Voorste rij: Hans van de Hurk, Frank van Heertum, Adje van Asseldonk, Tonnie van Dommelen, Marco van Schaijk, Marti Thijssen, Peter van de Wetering en Marcus Mesu (Foto: collectie Jan van den Oever.)
23 juni 1977 Interkringsportdag van de aspiranten van de KPJ. Winnars van de estafette jongens, van links naar rechts: Broer van den Tillaart, Theo van den Oever, Johan Schoenmakers en Jos van der Heijden. (foto: collectie Jan van den Oever.)
23 juni 1977 Interkringsportdag van de aspiranten van de KPJ,intocht in Zijtaart als winnaars: 1. Nanny Schoenmakers, 2. Jos van der Heijden, 3. Aniek Schoenmakers, 4. Karel Bekkers, 5. Manita van Zutphen, daarachter: Adri Schoenmakers, daarachter: Anita van Hoof, 6. Jos Adriaans, 7. Erna Rovers, 8. Theo van den Oever, 9. Leon Adriaans (foto: collectie Jan van den Oever.)
1977 inhalen 04.jpg (417549 bytes) 23 juni 1977 Het inhalen van de aspiranten van de KPJ die interkring kampioen werden. (Foto: collectie Jan van den Oever.)
1977 Seizoenfeest.jpg (268992 bytes) 1977 Seizoenfeest van de aspiranten van de KPJ in de schuur bij Ties van Helvoirt. Van links naar rechts: John Vissers, Frank van Heertum, Jan van den Oever, Ad van Asseldonk, Ietje van Berkel (achter), en Leon Adriaans? (Foto: collectie Jan van den Oever.)
1977-1978 Een groep kleuters. Achterste rij van links naar rechts: jufvrouw Ans, Maarten de Wi t, Herman Rooijakkers, Ester Kremers, Toine van de Sanden, Laura Versteegden, Hester Rooijakkers, Susanne Munsters en Mia van de Wetering. Middelste rij: Roy Reintjes, Angelique Langens, Marco van Gorcum, Marco Kremers, Marc Claassen, Theo Vogels en Wilco Brugmans. Vooraan: Francy Coppens, Eugene van Kessel, Frans van de Linden, Saskia van Bakel, en Eric Rooijakkers. (Foto: collectie Toon van de Sanden.)
2 februari 1978 Wim Schevers wordt vijftig en poseert met zijn Abraham. (Foto: collectie Anja Heerkens - Versantvoort)
carnaval  1978 De Raad van Elf in 1978. Achterste rij: Henk Brugmans, Jan van Uden, Evert Bosch, Harrie van Nunen, Tinud van de Linden en Piet van de Tillaart. Voorste rij: Willy Henst, #?, Hans van de Bergenhuijzen, Tinus Bosch, Harrie vande Hurk en harrie Verstegen. (Foto: collectie carnavalsvereniging)
1978 Optocht a.jpg (357543 bytes) 4 februari 1978 Optreden van de majorettes tijdens de carnavalsoptocht. Linkse rij van voor naar achter: Marion van Grinsven, Saskia Rovers, Drea Ketelaars en Els Vervoort. Tweede rij van links: Els Brugmans (als miss majorette), Maria Verbruggen, Hedwig van Heertum, Tonny van Zutphen, Marlies Adriaans, Laura van Zutphen en Eli Brugmans. Tweede rij van rechts: Tonny van Eijndhoven, Annelies van Zutphen, Bea Jonkers en Annie van de Akker. Rechtse rij: Marja van Zutphen, Marion Schoenmakers, Jeanet van Heertum, Ria Verbruggen en Marjon Jonkers. (Foto: collectie's van de fanfare en Evert Bosch.)
1977-1978 majorettes.jpg (406909 bytes) 25 juni 1978 De majoretten traden op 25 juni 1978 op in Badmunstereiffel waar ze de eerste prijs wonnen. Ze traden vanaf 1977 op. Meest linkse rij vooraan is mogelijk Saskia Roovers, Jean van Asseldonk?, dan Marion van Grinsven en Drea Ketelaars. Tweede rij van links Vooraan Tonny van Zutphem, hierachter Marlies Adriaans, dan Nanny Schoenmakers. Derde rij van links vooraan Miriam van Asseldonk, Marja van Zutphen, Tonny van Eindhoven en Bea Jonkers. (Foto: collectie Catharien van Bavel - van de Rijt en ook de collectie van de fanfare.)
1978 ca. Harry van Berkel.jpg (268796 bytes) 1975 De rijvereniging was aanwezig bij het huwelijk van Harrie van Berkel. Van links naar rechts: Cor Coppens, Mari Bekkers, Theo van Zutphen (uit Keldonk), Peter van Asseldonk, Christ van de Ven, Mari van Asseldonk en Henry Rovers. (Foto: collectie Cor en Ciska Coppens.)
1978 Boerenmert: Van links naar rechts: Johan van Nunen, Jan van de Tillaart, Doortje van Nunen - Brugmans, Jaan van de Tillaart - van Asseldonk, Martha Reijbroek, Frans Reijbroek en Drika van Eert - van Berkel. (Foto: Doortje van Nunen - Brugmans.)
1978 Uden.jpg (247635 bytes) 1978 Jo van Schaijk draagt zes KPJ aspiranten. Zijstuk piramide aspiranten op sportdag te Uden 1978. 1. Jo van Schaijk, 2. Rini van den Tillaart, 3. Pieter Schoenmakers, 4. Tonnie van Dommelen, 5. Marcel Gibbels, 6. Peter Jonkers, 7. Eric van Boxmeer (Foto: collectie Jan van den Oever.)
1977-1978 Zesde klas.jpg (492665 bytes) 1978 De zesde klas van het schooljaar 1977-1978. Staande van links naar rechts: Laura Verhagen, Saskia Rovers, Jolanda van Zutphen, Tonny van Zutphen, Miriam van Asseldonk, Ardie Verhoeven, Lidy Cissen, Anita Coppens, Anja van de Rijt, pastoor Verra, monsieur Bluyssen, mijnheer Babin, Marion Schoenmakers, mijnheer Cor Mollen, Annet van Sleuwen, Marlies Adriaans, Conny Kwak, Monique van de Crommenacker, Annemarie Kanters, Annelies van Zutphen, Marja van Zutphen, Elise van Bussel, Laura van Zutphen en Franka van Schaijk. Vooraan zittend: Rene van de Ven, Jomar Jonkers, Arno Vervoort, Peter Jonkers, Christian van de Ven, Hans van Zoggel, Frank van Heertum, Jos van Riel, Hans van den Hurk, Marco van Asseldonk, Eric van Zutphen, Riny van de Tillaart, Toine Adriaans, Rob van de Ven en daarnaast Esther Dijkstra. (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
1978-1979 Het eerst team van FC Soffelt in het seizoen 1978-1979. Achteraan staand van links naar rechts: sponsor Martien vd Braak, Trainer Jo Kouwenberg, Toon Cissen, Jan van de Ven, Gerard van Eert, André Schepers, Rini Raaijmakers, Arno van Zutphen, Johan van Wanrooy en  Antoon van de Sanden. Zittend van links naar rechts: Mari van de Akker, Hans van Zutphen, Martien Schepers, Gerard van Zutphen, Piet Hellings, Frans van Leuken en Antoon vd Akker. (Foto: collectie Sjan van Leuken - de Wit.)
1979
Zijtaart op zijn mooist in december 1978 en (de rechtse foto) december 1979. (Foto's: Martien van Asseldonk.)
Eind jaren 70 Een foto vanuit Corsica richting kerk. (Toegestuurd door Marc van den Berkmortel)
Eind jaren 70 Interieur van de kerk. (Toegestuurd door Marc van den Berkmortel)
Jaren 70 Zuster Capistrana (Dina van Zutphen, geboren op 25 april 1901, geprofest bij de Zusters van Liefde in Schijndel, woonde in het klooster van deze orde in Maashees, en overleden op 30 mei 1991 in Schijndel) (Foto: collectie Cor van Zutphen)
1979-02 pronkzitting c.jpg (491436 bytes) 13 januari 1979 Mari van Nunen en Bertus Raaijmakers tijdens de pronkzitting op 13 januari 1979. (Foto: collectie van de fanfare.)
1979-04-06 15 jr blaaskapel.jpg (638126 bytes) april 1979 De blaaskapel bij haar vijftienjarig bestaan. Achterste rij van links naar rechts: Tjeu Dortmans, Martien van de Heijden, Mari van Nunen, Bertus Raaijmakers en Harry Bolk. Tweede rij: Toon van de Tillaart, Hans Habraken, Harry van de Tillart, Peter Habraken en Cor van Zutphen. Vooraan zittend: Albert van Zutphen, Theo Bosch, Hans van de Ven en Harry Habraken. (Foto: collectie van de fanfare.)
april 1979 Het bestuur van de KVO bij het veertigjarig bestaan. Staande van links naar rechts: Petra van de Hurk, Anna van Zutphen - Bekkers (van KVO Veghel), Lies Adriaans - Renders, Johanna van Boxmeer - van Asseldonk, Anna van den Oever - van Asseldonk, Maria van Schaijk - Kuijpers. Zittend: Jaantje van de Ven - van Sleeuwen, Nel van de Ven - Steenbakkers, Trien van Boxmeer - van de Ven, pastoor Verra, Drika van Erp - van de Linden, Nolda van Zutphen - van Boxmeer, Regina van Boxmeer - van Nunen, Gerarda van Roosmalen - Opheij en Frida van Doorn - van Nunen. (Foto: collectie Jaantje van de Ven - van Sleeuwen.)
27 april 1979 Foto gemaakt ter gelegenheid van de koninklijke onderscheiding van Catharina (Trien) van Boxmeer - van de Ven. Achterste rij van links naar rechts: Drika van Erp - van de Linden, Nolda van Boxmeer, Regien van Boxmeer en Gerarda Opheij. Vooraan: Trien van Boxmeer - van de Ven, Nel van de Ven, Frida van Doorn en Jaantje van Sleeuwen. (Foto: Brabants Dagblad d.d. 27 april 1979.)
19 mei 1979 Foto gemaakt tijdens een spordag van Jong Nederland. Achteraan van links naar rechts: Erik van de Tillaart, Willy van Boxmeer, Bertje Janssen en Frankie van Nunen, vooraan Anton Vehagen. Helemaal links is nog een stukje te zien van Dirk van de Tillaart (Foto: collectie Martien van Asseldonk.)
19 mei 1979 Foto gemaakt tijdens een spordag van Jong Nederland. Achteraan van links naar rechts: Dirk van de Tillaart, Wiljan van Hoof, Hans van de Hurk en Jan-Pieter van de Hurk. Vooraan: Paul van de Hurk en Jos van Zutphen. (Foto: collectie Martien van Asseldonk.)
19 mei 1979 Foto gemaakt tijdens een spordag van Jong Nederland. Achteraan van links naar rechts: Harmen van de Ven, Marcel van Berlo, en #? van Zutphen. Vooraan: Johny Rooijakkers, #? de Groot, Joop van de Cammen en Anton Verhagen (Foto: collectie Martien van Asseldonk.)
1979-30-06 Vormsel Zesde klas.jpg (413853 bytes) 30 juni 1979 De zesde klas. Deze foto werd gemaakt bij het vormsel. Achteraan van links naar rechts: Peter van de Wetering, Christien Ketelaars, Dorette van de Hurk, pastoor Verra, Astrid van de Ven, degene die de vormselmis deed, Ellen van den Berkmortel, meester Babin, Astrid van de Akker, Mariette van Boxmeer, Dorien van de Ven, Alex de Groot, Theo Maassen en meester Cor Mollen. Tweede rij zittend: Hedwig van Heertum, Dirk van de Tillaart, Marcel Gibbels, Hans van de Hurk, Annelies van Uden, Anita van Uden, Jose van Dommelen, Jura Bosch, Joop van de Cammen, Wim Nikkelen en Erik van Boxmeer.Vooraan zittend: Wendy Klomp, Paulien van de Crommenacker, Lizette van de Ven, Helma van Boxmeer, Monique van Zutphen, Jose Vissers, Wiljan van Hoof en Hans van de Tillaart. (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
1979 Sportdag Haaren 02.jpg (346248 bytes) 1 juli 1979 De aspiranten van de KPJ op een sportdag in Haaren. Achterste rij van links naar rechts: Jan van den Oever (leider), Marty Thijssen, Tonny van Dommelen, Rini van Zoggel, Adje van Asseldonk, John Vissers, Marco van Schaijk, Marcus Mesu, Peter van de Wetering en Johan Schoenmakers (leider). Tweede rij: Erik van Boxmeer, Hans van de Hurk, Frans van Schaijk, Peter Schoenmalers(stukje ervoor), Peter Jonkers, Theo Maassen en Jomar Jonkers. Voorste rij: Marco (van Leen) van Asseldonk, John van Boxmeer, Marcel Gibbels, Dirk van de Tillaart, Henk Schoenmakers (voor) Robdert van Uden (achter) en William van Zutphen (Foto: collectie Jan van den Oever.)
1979 Opa de Wit.jpg (358741 bytes) 1979 Jan de Wit (senior) met zijn kleinzoontjes Maarten en Jos, kinderen van Jan de Wit (junior) op de inrit van het huis van Jan de Wit (junior). (Foto: collectie Jan de Wit).
eind jaren zeventig. Vergadering in verband met de ruilverkaveling. Op de voorgrond: Bert van de Heijden, Johan van de Heijden en Bert Kanters. Links achter Bert van de Heijden zit Wim van Zutphen (De Kempkes) (Foto: collectie Antoon Vissers.)
eind jaren zeventig. Vergadering in verband met de ruilverkaveling. Op de voorgrond: Jan van de Hurk, Harry van Asseldonk, Johan Schoenmakers, Van Grinsven en Johan van Sleeuwen. Aan de tafel links achter Harry van Asseldonk: Jan van Zutphen en Jan van Boxmeer. Rechts, lopend met een dienblad: Diny de Rooij. (Foto: collectie Antoon Vissers.)
eind 1979 KPJ ledenweekend in Schsijk: 1. Nanny Schoenmakers, 2. Toos van Stiphout, 3. Bernadette Korsten, 4. Hans Rooijackers, 5. Betsie van den Heuvel, 6. Ad van der Cammen, 7. Hans Bekkers, 8. Marcia van den Tillaart, 9. Jan van den Oever. 10. Harrie van de Rijt. (Foto: collectie: Jan van den Oever.)
1979-1980 De tweede klas. Achterste rij van links naar rechts: Berty van Heertum, Toine van de Sanden, Sander Klomp, Herman Rooijakkers, Esther Kremers, Danielle Verhoeven Marielle Vissers, Laura Versteegden, Mia van de Wetering, Saskia van Bakel en Lonneke van Gastel. Middelste rij: John van Boxmeer, Marco Kremers, jufvrouw Margot, Marco van Gorcum, John van de Sanden, Millo van Schaijk, Maarten de Wit, Frans van de Linden, Angelique van Lankvelt, Helma van de Hurk, Marc Claassen, Francy Coppens en Angelique Langens. Vooraan: Alfred van de Burgt, Twan van Zutphen, Eugene van Kessel, Presco van de Burgt, en Marco Verhagen. (Foto: collectie Toon van de Sanden.) 
januari 1980 Wie staan er op deze grappige foto van het Prinsenbal in 1980? De tweede van links lijkt Ad van de Heijden. (Foto: collectie Evert Bosch.)
1980-04-1980 VOW.jpg (434772 bytes) april 1980 Een schoolteam. Achteraan leiders: Meester Kerk en meester Van Loon. Achteraan jongens: Wiljan van Zutphen, Marco van Asseldonk, Marcel van de Tillaart, Henk Schoenmakers, Erik van Asseldonk en John van Uden. Vooraan zittend: Mark van Zutphen, Eddy van Zutphen, Wim van de Burgt, Hein Vogels, Peter van Zutphen, Roel van Gastel en Peter van Zutphen (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
1980-05-12 25 jr drumband a.jpg (1471428 bytes)1980-05-12 25 jr drumband nummers.jpg (531109 bytes) 12 mei 1980 Foto gemaakt bij het 25-jarig bestaan van de drumband. 1) Ad Verbruggen, 2) Jo Raaijmakers, 3) Toon van Eert, 4) Jan Dortmans, 5) André van Nunen, 6) Joop de Bie, 7) Mari van Nunen, 8) Gerard Oppers, 9) Marion Jonkers, 10) Ad Verbruggen?, 11? #?, 12) #? Habraken, 13) Theo Bosch, 14? Jan Dortmans (sr.), 15: Arna van de Ven, 16) Jan Habraken (Tieszn.), 17) Ton Habraken, 18) Bert Brugmans, 19) #?, 20) Gerard van Zutphen (Bertzn.), 21) #? Habraken, 22) Bert van Zutphen, 23) Ties Habraken, 24) Jan van Zutphen (Pietzn.), 25) #van de Linden?, 26) #?, 27) Dorien van de Ven, 28) Cissy? Habraken, 29) Wim Nikkelen, 30) Pieter van den Hurk, 31)Wendy Klomp, 32) Marc van den Berkmortel, 33) (bovenin) Ruud van den Hurk, 34) Martie Brugmans, 35) Martien Habraken, 36) Rob van de Ven, 37) Maarten van de Ven, 38) Elise van Bussel, 39) Wilma van den Hurk, 40) Marion Jonkers, 41) #?, 42) Adrienne Rijbroek, 43) #? dochter van Jan van Zutphen (Pietzn.), 44) Rita Raaijmakers, 45) Walter van den Berkmortel, 46) Peter van Zutphen (Corzn.), 47) Irma van de Tillaart, 48) Tiny van Zutphen (Leinserondweg), 49) Anja Vervoort, 50) Merijn van Helvoirt, 51) Willy van Boxmeer, 52) Paul van den Hurk, 53) Frank Brugmans, 54) Marco Scheepers, 55) Wim Verbruggen, 56) Wim Scheffers, 57) Antoon van de Ven, 58) Grard van de Ven (Corsca), 59) Piet van Zutphen, 60) Driek Opheij, 61) Johan van Sleuwen, 62) Jas van den Tillard, 63) Gerard van de Rijt, 64) dirigent van der Heijden, 65) Albert van Zutphen, 66) Bertus Raajmakers, 67) Cor van Zutphen, 68) Harry van den Tillard, 69) Hans van de Ven, 70), Mari van den Hurk, 71) Harrie Bolk (Foto: collectie van de fanfare.)
12 mei 1980 De drumband: bovenste rij v.l.n.r.: Bertus Raaijmakers, Jo Raaijmakers, Joop de Bie, Mari van Nunen, Gerard Oppers, André van Nunen, Maarten van de Ven en Jan Dortmans. Middelste rij: Marion Jonkers, Maria Verbruggen, Wilma van de Hurk, Martien Habraken, Martie Brugmans, Wendt Klomp, Pieter van de Hurk, Marc van den Berkmortel, Rudy van de Hurk en Antoon van Eert. Voorste rij: Wim Nikkelen, Elise van Bussel, Willy van Boxmeer, Marco Schepers, Frank Brugmans, Paul van de Hurk, Alex de Groot, Rob van de Ven, Marijn van Helvoirt en Mari van de Hurk (instructeur). (Foto: collectie Marc van den Berkmortel.)
1980-05-12 25 jr drumband b.jpg (639337 bytes) 12 mei 1980 Foto gemaakt bij het 25-jarig bestaan van de drumband. Achteraan van links naar rechts: Jan van Zutphen, Piet van Zutphen, Cor van Zutphen en Albert van Zutphen. Vooraan: Christien van Zutphen en Peter van Zutphen. (Foto: collectie van de fanfare.)
1980-05-12 25 jr drumband c.jpg (838923 bytes) 12 mei 1980 Foto gemaakt bij het 25-jarig bestaan van de drumband. Achterste rij van links naar rechts: #?, Laura Verhagen, Marlies Adriaans, Tonny van Zutphen, Elly van Eindhoven, Marion van Grunsven?, Els Vervoort, Bea Jonkers en Els Brugmans. Vooraan: #? Brugmans, Miriam van Gorkum, Jose Vissers, #? Brugmans, Monique van Zutphen, Hedwig van Heertum, Asrid van den Acker, Ria Verbruggen en Jeanette van Heertum. (Foto: collectie van de fanfare.)
1980 Zesde klas.jpg (509878 bytes) 1980 De zesde klas in 1980. Achteraan van links naar rechts: Christien van Nunen, Rianne van Uden, Anita Rooijakkers, Ben van Riel, Johny Rooijakkers, Erik van de Tillaart, Mark van Zutphen, Marcel van Asseldonk, meester #?, Rene van de Meerakker, pastoor Verra, Jos van Zutphen, Arna van Zutphen, Merijn van Helvoirt, Ronnie Langens, meester Babin (achteraan), John Gibbels (voor de meester), Marco van Asseldonk, John van Zoggel, Chris Verhoeven en meester Cor Mollen. Vooraan: Mirjam Wuijtenburg, Jose van de Wetering, Yvonne van de Ven, Belinda Rioijakkers, Marja van Asseldonk, Anja Bekkers, Jos van de Heuvel, Willy van Boxmeer, Marcel van Berlo, Paul van de Hurk, Jan Pieter van de Hurk, Hans van de Hurk, Antoon Verhagen, Harry van de Linden, Johan van de Ven en Antoon van de Acker. (Foto: collectie meester Cor Mollen.)
1979 Vrolijke Zangers.jpg (411748 bytes) 1980 Ouderenkoor 'De Vrolijke Zangers'. Achterste rij van links naar rechts: Miet, vrouw van Jan Rooijakkers, Nel, vrouw van Hannes van Eert, zuster Henrica Pepers, zuster Martina Maria van Oort, Van de Tillaart (van 'Teuwskes'), zuster Renata van der Ligt, Drika, vrouw van Jan van Bakel, Ida, vrouw van Willem van Eert, Jas Vervoort, Berta, vrouw van Jas van de Tillaart, Drika van de Linden, zuster Liesbeth Groenen, Jaan van de Tillaart - Van Asseldonk, Harrie van de Linden, zuster Helena van Ausem, Tonia Timmers - Van Asseldonk, zuster Alberdina van Summeren, Grardje Brugmans, zuster Wijnanda van de Ligt en Jan van de Hurk. Zittend: zuster Paschalis Bressers, zuster Servula de Bont, zuster Theodorica Kersten, Jas van de Tillart, zuster Angelica van de Ven, Jan van de Tillaart, zuster Leonilla de Goeij (organiste), Piet van Zutphen en Toon Kanters. (Foto: archief klooster Zijtaart.)
1980 Foto gemaakt in Volendam. Van links naar rechts: Anna Vervoort - van Eijndhoven (Zijtaart), Miet Kuijpers - van Eijndhoven (Son), Janus Stoop (Mariahout) met rechts van hem zijn vrouw Drika van Eijndhoven, en Christje van Eert (Zijtaart) met zijn vrouw Dina van Eijndhoven. (Foto: collectie Jan van Oort en Riky Vervoort.)
1980 Jeugdelftal van FC Soffelt. Achterste rij van links naar rechts: Toon van de Sanden (leider), Millo van Schaijk, Frans van de Linden, Berty van Heertum, Maarten de Wit, Marcel Adriaans, Christ-Jan van de Wetering, Toine van de Sanden en Jan de Wit (leider). Vooraan zittend: Hans van Lankvelt, Marco van Gorkum, Eric van Gorkum, Jos de Wit, Twan van Zutphen, Gert-Jan van Asseldonk, Berry Verbakel en Patrick Verbakel. (Foto: collectie Antoon van de Sanden.)
1980 Jeugdelftal van FC Soffelt. Achterste rij van links naar rechts: Wim Kerkhof (leider), Toon van de Sanden (leider), Johan van Uden, Eric Barten, Arno van Zutphen, Franco van Lankvelt, Mark van Bakel en Mari van de Akker (leider). Vooraan zittend: Peter van Zutphen, John van Uden, Frank van Nunen, Antoon van de Akker (in geel shirt), William van Nunen, Dirk van Heertum, en Eric Langens. (Foto: collectie Antoon van de Sanden.)
1980 Jeugdelftal van FC Soffelt. Achterste rij van links naar rechts: Antoon Bekkers (leider), Mark van Zutphen, Gert-Jan van de Donk, Frank van Heertum, Leon Roeffen, Antoin van de Acker (Hool, Keldonk), Arie van Sleuwen. Vooraan zittend: Wiljan van Hoof, Marcel Gibbels, Marc Verhagen, Arno Langens, Chris Verhoeven en Arno van Zutphen. (Foto: collectie Antoon van de Sanden.)
1980 Karel Bekkers schudt de hand van Gerrit Braks, minister van Landbouw tijdens een CDA congres in Veldhoven. Harrie van Asseldonk staat achter en tussen hen in. (Foto: collectie Harrie van Asseldonk.)
1980 Wielerclub.jpg (332102 bytes) 1980 Begin van WTC. Achteraan van links naar rechts: Willy Henst, Wim Kerkhof, Andre Schepers, Martien Schepers, Leo Vissers, Peter Vissers en Antoon Bekkers, Pieter Peters, Toon van Sleeuwen en Ton de Rooij. Vooraan: Cocky de Rooij, (Foto: collectie Willy Henst.)
ca. 1980 Tonia van Asseldonk - Timmers en Willem Timmers in hun keuken aan Pastoor Clercxstraat 14. (Foto: collectie Ellen van Geel - van den Berkmortel)
middestanders Zijtaart a.jpg (211473 bytes) jaren zeventig en tachtig middestanders Zijtaart b.jpg (193837 bytes)De overleden middenstanders, omdat zovelen hen gekend hebben. Jan Reijbroek leefde 1912-1979 en niet 1916-1976. (Foto's: collectie Antoon Vissers.)
Bouwstijlen - Thema's - Groei - Organisaties - Veldnamen
Afkortingen - Toelichting verenigingen - Toelichting Huizen - Toelichting Kroniek - Downloads