Foto's Huizen Kroniek

Historische foto's van Zijtaart uit 1981-1990

Als u op een foto klikt wordt die groter weergegeven. Klik hier voor aanvullingen en correcties. 
juni 1982 Staand, v.l.n.r.: Michelle van de Ven, Cock de Rooij, Eric Langens, meester Jac Babin, Franco van Lankveld, Piet van Lankveld, John van Zutphen, Lodewijk van Helvoirt, meester Cor Mollen, Wilco van Bakel, Heidi van de Linden, Hetty van de Tillaart, Marieke van Zutphen, Franka Rooijakkers en Dorine van Zutphen.

Zittend: Marieke Vogels, Erik van Zutphen, Rudy Maassen, Mark van Riel, Wiedy van den Oever, Laura van Uden, Yvonne Kemps en Marielle van Kasteren.

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
juni 1982 Staand, v.l.n.r.: IJsbrand, Bouman, Dirk van Hirtum, John van Uden, Erik Barten, Mari Bekkers, Ton van den Hurk, Huib van Gastel, Mark van Bakel, Helmut Henst, Paul van de Hurk, Arno van Dommelen, Frank van Berlo

Zittend: Jeanette van de Sanden, John Raaijmakers, John Heerkens, Mariska van Helvoirt, Jolanda van Kasteren, meester Bert van Loon, Miriam van Gorkum,  HenriŽtte van Schaijk, Germa van Asseldonk, Jose Verhoeven en meester Cor Mollen

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
juni 1982 Bovenste rij: John Raaijmakers, Hetty van den Tillaart, Josť Verhoeven, Meester Cor Mollen, Helmut Henst, Heidi van de Linden, Arno van Dommelen, John van Zuthpen, Mark van Bakel, Erik Langens, Wilco van Bakel, Ton van de Hurk, IJsbrand Bouwman, Meester Bert van Loon, Huib van Gastel, John van Uden, Erik Barten, Michel van de Ven, Dorien van Zutphen, Meester Jac Babin en Jeannette van de Sanden.

Middelste rij: John Heerkens, Mari Bekkers, Piet van Lankveld, Frank van Berlo, Paul van den Hurk, Marieke van Zutphen, Arno van Lankveld, Lodewijk van Helvoirt, Cock de Rooij, Mariska van Helvoirt, Marieke Vogels, MariŽlle van Kasteren en Franka Rooijakkers.

Onderste rij: Mark van Riel, Rudy Maassen, HenriŽtte van Schaijk, Wiedy van den Oever, Germa van Asseldonk, Erik van Zutphen, Miriam van Gorkum, MariŽlle van Kasteren, Yvonne Kemps en Laura van Uden.

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
juni 1983 Bovenste rij staand van links naar rechts, leerlingen: Alfred van de Burgt, Stefan van de Oever, Sander Klomp, Richard Boot, Alexander Schoenmakers,  John v Boxmeer, Herman Rooijakkers, Berty van Heertum, Toine van de Sanden, MariŽlle Vissers, Lonneke van Gastel en Danielle Verhoeven.

De volwassenen achteraan zijn meester Cor Mollen, #?, pastoor Verra en meester Jac Babin.

Middelste rij van links naar rechts: Marco Kremers, Angelique van Lankvelt, Angelique Langens, Esther Kremers, Francy Coppens, Mia van de Wetering, Helma van de Hurk, Laura Versteegen.

Onderste rij van links naar rechts: Presco van de Burgt, Marco van Gorkum, Marc Claassen, EugŤne van Kessel, Maarten de Wit, Johny van de Sanden, Millo van Schaijk en Maureen Rooijakkers.

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.
Juni 1984 Bovenste rij: #? van Boxmeer, Hans van Lankveld, Frans van de Linden, Harmen van de Ven, Twan van de Sanden, juffrouw Margot van Gastel, Janine van Bakel, Huib van Gastel, Marlijn van Stiphout, #? meester Cor Mollen, #?, Saskia van Bakel, #?

Middelste rij: Dennis van de Tillaart, #? Klaasen, #?, #?, #? Vogels, #?, #?, #?, #?, #? #?

Onderste rij: Alco Brugmans, #?, #? Verhagen, Dirk van de Linden, #?, Wim van de Burgt, Twam van Zutphen, #? van de Sande, Karin van Zutphen en Jacqueline Verhoeven

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.

Juni 1985

1) meester Jac Babin, 2: #? van de Burgt, 3) Stefan van de Tillaart, 4) meester Cor Mollen, 12) Alco Brugmans, 17) Harold of Mark Klaassen, 20) juffrouw Margot van Gastel, 23) Marielle Vissers, 24) Karin van Zutphen, 27) Susan van der Sanden, 30) #? van Cuijk, 31) #? van Bakel

(Foto: collectie meester Mollen.) Klik hier voor aanvullingen en correcties.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Bouwstijlen - Thema's - Groei - Organisaties - Veldnamen
Afkortingen - Toelichting verenigingen - Toelichting Huizen - Toelichting Kroniek - Downloads